Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'De tv-beugel is uitermate populair'

Wil je je woonkamer een hele andere uitstraling geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Je tv is een opvallend onderdeel van je interieur. En je bent er misschien aan gewend dat deze altijd op dezelfde plaats op een kastje staat. Maar dat kan natuurlijk ook anders. Wat dacht je ervan om je tv aan de muur te hangen? Dat kan heel gemakkelijk met een tv beugel. En die hoeft niet alleen strak aan de muur te hangen. Je kiest zelf hoe de tv hangt, precies zoals jij het mooi vindt.

Een moderne uitstraling
Als je een tv aan de muur hangt, geef je je woonkamer een hele andere aanblik. Je blik wordt niet meer getrokken naar het vaste item op je kastje. Die plek kun je nu gebruiken om een mooie fotolijst neer te zetten, of een kunstwerkje. Geef de muur achter het beeldscherm een donkere kleur en het ziet er heel rustig en stijlvol uit. Je hangt de tv strak tegen de muur met een tv beugel. De draden werk je helemaal weg in de speciale kabelgoten van de tv beugel. Wil je wel de strakke uitstraling, maar niet gebonden zijn aan de vaste plek op de muur? Kies dan voor een tv beugel die je kunt uitvouwen. Op die manier kun je de tv in de juiste positie stellen onder het kijken. En overdag hangt hij netjes op zijn plaats aan de muur.

Comfortabel tv kijken
Bij een tv kastje staat je tv altijd op dezelfde plaats. Nu lijkt het logisch dat dat ook het geval is als je de tv met een tv beugel ophangt. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Want een tv beugel kun je in verschillende uitvoeringen krijgen, waardoor je heel flexibel en comfortabel tv kunt kijken. Je kunt de tv beugel dus van de muur afhalen, maar daarnaast kun je de tv beugel ook nog kantelen en draaien. Hierdoor hangt de tv precies in de juiste positie en op de juiste hoogte om voor iedereen het beste beeld te geven. Ook als je bijvoorbeeld last hebt van een laagstaande zon, kun je met de tv beugel de tv zo draaien, dat je de gordijnen niet hoeft te sluiten tegen de zon, maar gewoon tv kunt blijven kijken. Het bereik van de beugel kan wel een meter groot zijn, dus je hebt alle vrijheid om het beeldscherm goed te stellen.

Hang de tv op iedere plek in je huis
In de woonkamer is een tv beugel een mooie oplossing, maar er zijn nog meer plekken in huis waar je de tv beugel prima kunt ophangen. Want de tv beugels zijn er voor verschillende maten tv's, van klein tot groot. Dus is het ook heel geschikt om in een kamer te hangen waar je misschien minder ruimte hebt voor een echt tv meubel, zoals de slaapkamer of een tienerkamer. Ook in de keuken hang je een tv beugel op, zodat je onder het koken niets hoeft te missen van je favoriete tv serie. Kies de tv beugel in de kleur die past bij jouw interieur. Zo heb je, ook als je de tv beugel uittrekt of kantelt, een tv die helemaal past bij je inrichting.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven