Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Messe Frankfurt krijgt toch nog groen licht

Er is groen licht gegeven voor een inkoopbeurs in Hamburg die van 15 tot 17 januari 2022 plaatsvindt. Na de persconferentie van de minister-presidenten die vorige week bijeenkwamen heeft de Senaat van Hamburg besloten dat de Duitse beurs Nordstil 'gewoon' door mag gaan. 

De beurs is een van de weinige grote evenementen die begin 2022 plaats kunnen vinden. Op Nordstil zullen 670 exposanten uit Duitsland, Nederland en Scandinavië hun producten tonen voor de detailhandel, die rechtstreeks kan inkopen. Te zien zijn de laatste trends op het gebied van lifestyle en wonen. 



"We gaan door! Na de annuleringen en uitstel van de beurzen in Frankfurt, Parijs en Stockholm, ben ik erg blij dat Nordstil kan plaatsvinden. Beurzen zijn nog steeds een cruciaal marketinginstrument en een langetermijnklant
loyaliteit vraagt ​​om persoonlijk contact en uitwisseling", zegt Susanne Schlimgen, directeur Nordstil.

Wel is de 2G-Plus regelgeving (gevaccineerd of hersteld plus getest) van kracht. Bezoekers van de beurzen moeten daarom een actueel bewijs van vaccinatie of herstelbewijs bij de ingang tonen, evenals een actueel bewijs van testen, tenzij ze een booster hebben.

Meer informatie:
Nordstil
www.nordstil.messefrankfurt.com

Publicatiedatum: