Nieuwe kleur voor Dekton by Cosentino

Dekton by Cosentino, specialist in innovatieve materialen voor de wereld van architectuur en design, is uitgegroeid tot een populair en veel gebruikt materiaal door architectuur- en designprofessionals. Het compacte materiaal Dekton by Cosentino, lanceert met trots de nieuwe kleur Moone.



Moone maakt deel uit van de Solid Collection, een serie die wordt gekenmerkt door egale tinten die ideaal zijn voor het creëren van uitgebalanceerde ontwerpen. Moone is een warm witte tint geïnspireerd op het uitnodigende licht  en de warme gloed van de maan. Dankzij zijn tijdloze kleur brengt Moone licht en een gevoel van ruimte in elke ruimte.

Dekton is een CO2-neutraal product en is perfect voor gebruik in zowel buiten- als binnen toepassingen, zoals gevels, vloeren, wand- en meubelbekleding, keukenbladen en badkamertoepassingen. Dekton is verkrijgbaar in verschillende diktes en platen van groot formaat. Hierdoor is Dekton het perfecte materiaal voor architectuur- en ontwerpprofessionals, waardoor ze unieke, exclusieve en volledig op maat gemaakte projecten kunnen creëren. Bovendien zorgen de eigenschappen van Dekton voor een ongeëvenaarde hardheid, sterkte en duurzaamheid.

Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven