Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kleur voor Dekton by Cosentino

Dekton by Cosentino, specialist in innovatieve materialen voor de wereld van architectuur en design, is uitgegroeid tot een populair en veel gebruikt materiaal door architectuur- en designprofessionals. Het compacte materiaal Dekton by Cosentino, lanceert met trots de nieuwe kleur Moone.



Moone maakt deel uit van de Solid Collection, een serie die wordt gekenmerkt door egale tinten die ideaal zijn voor het creëren van uitgebalanceerde ontwerpen. Moone is een warm witte tint geïnspireerd op het uitnodigende licht  en de warme gloed van de maan. Dankzij zijn tijdloze kleur brengt Moone licht en een gevoel van ruimte in elke ruimte.

Dekton is een CO2-neutraal product en is perfect voor gebruik in zowel buiten- als binnen toepassingen, zoals gevels, vloeren, wand- en meubelbekleding, keukenbladen en badkamertoepassingen. Dekton is verkrijgbaar in verschillende diktes en platen van groot formaat. Hierdoor is Dekton het perfecte materiaal voor architectuur- en ontwerpprofessionals, waardoor ze unieke, exclusieve en volledig op maat gemaakte projecten kunnen creëren. Bovendien zorgen de eigenschappen van Dekton voor een ongeëvenaarde hardheid, sterkte en duurzaamheid.

Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.com

Publicatiedatum: