Arte projecteert winters verlangen naar tropische zomers als levendige film op muren

Wordt het een safari in de Afrikaanse savanne of een strandvakantie op Bali? We kunnen er op deze koude winterdagen alleen maar over dromen. Arte projecteert ons winters verlangen naar tropische zomers als een levendige film op onze muren met haar Décors & Panoramiques- en Gitane-collectie. Aanschouw de taferelen vol pracht en praal van uitheemse fauna en flora. Kolibries en papegaaien fladderen rond in de jungle op je muren en torenhoge bomen wisselen af met een frivool bloemenperk.Flamencos Andinos: een serene momentopname
Een van de sierlijkste dieren uit het dierenrijk slaat haar vleugels wijd uit en strijkt neer in Arte’s Flamencos Andinos-muurbekleding. Dit mondaine decor toont een momentopname van een groep flamingo’s. De uitgebalanceerde, egale kleuren in combinatie met natuurlijk geweven jute geven het flamboyante geheel een rustige toets.

Flamencos Andinos is verkrijgbaar in drie kleurvariaties. Almond Green weerspiegelt zachtgroene jungletinten terwijl Butterfly Weeds het vuur in het tafereel brengt. Marigold laat een gouden glimp op het dessin schijnen.


Ciel Tropical, uit de Décors & Panoramiques collectie.

Milk and Honey
Dit paradijselijk tafereel doet tot in de details wegdromen. Kolibries, papegaaien en apen leven in het land van melk en honing harmonieus samen. Ze floreren er door elkaar, van de hoge palm- en bananenbomen tot het lagere struikgewas. Het panorama is geprint op een look van perkamentpapier voor een niet te evenaren vintage-effect.

Milk and Honey is verkrijgbaar in twee kleurvariaties. Silver Pearl bindt grijs en beige aan roestkleurige accenten. Gold Storm licht de elementen egaler op in goudgele tinten.


Milk and Honey, uit de Décors & Panoramiques collectie. 

Ciel Tropical
Ciel Tropical toont een panoramisch uitzicht alsof je vanuit een boomhut over de tropische jungle uitkijkt. Het lijkt een surrealistische skyline met een wolkendek aan kruinen waarin die elkaar proberen te overstijgen. Dit uitbundig panorama is gemaakt van ultrazachte velvetstof en geeft je interieur een exclusieve uitstraling met overvloed aan luxe.

Ciel Tropical is verkrijgbaar in drie kleurvariaties. In Bright Midnight brengt de schemering van de maan verschillende tinten groen en blauw aan het licht. Bright Pimento geeft bij de eerste zonnestralen bij het ochtendgloren een zachte gouden schijn. Emerald Forest laat zien hoe sterk de gloed van de zon de natuur in roodtinten kan verlichten.


Ciel Tropical, uit de Décors & Panoramiques collectie. 

Fiori Antichi
Fiori Antichi openbaart de puurheid van bloemen: ze horen wild te groeien en te bloeien. Met een verfijnd patroon creëert Arte een gedetailleerde, maar weelderige florale print. Haar inspiratie haalt het uit vintage stoffen, welke een rijkelijk gevoel geven. De frivole tekening komt tot zijn recht door het linneneffect en subtiel metaalaccent.

Fiori Antichi is verkrijgbaar in twee kleurvariaties. Warm Greige legt nuances in het beige, grijze en goudachtige spectrum, terwijl Emerald luxueuze groene oorden opzoekt.


Fiori Antichi, uit de Gitane collectie.

Meer informatie:
Arte
www.arte-international.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven