Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo won The Home Factory de Prestigieuze Property Award 2021

Eerder schreef Wonen360 over de nominatie van het bedrijf, maar nu is het dan echt zo ver. The Home Factory heeft de prestigieuze Property Award 2021, in de categorie Interior Design Private Residence Nederland, gewonnen.

Met haar interieurontwerp, voor een woning in de voormalige Utrechtse Lubro broodfabriek, wist zij de internationale jury te verrassen. Grote namen, zoals Marcel Wolterinck, Eric Kuster en Kabaz, werden voorgaande jaren bekroond met deze wereldberoemde prijs.



European Property Awards 2021
Jaarlijks worden de beste vastgoed-, interieur- en architectuurprojecten in Europa bekroond met een European Property Award. Voordat deze European Awards worden uitgereikt, beoordeelt een onafhankelijke jury, bestaande uit tientallen internationale vakexperts, welke projecten nationaal winnen. In het nieuwe jaar worden de nationale winnaars opnieuw beoordeeld voor een Europese of Internationale award.



Portfolio The Home Factory
De Londense commissie van de European Property Awards is door de publicatie van het Lubro project in het woonmagazine The Art of Living bij The Home Factory terechtgekomen. Het verzoek om een portfolio over dit project in te dienen heeft The Home Factory met beide handen aangegrepen. Het portfolio — een flink boekwerk met de schetsen, het ontwerp, achtergrondverhaal, materialen en foto’s van de realisatie — voldeed aan de vele eisen en heeft de vakjury omvergeblazen. Het porfolio is beoordeeld met maar liefst vijf sterren.



Het prijswinnende project
Het project betreft een woning in de voormalige Lubro broodfabriek in Utrecht. Een herenhuis waar alleen de buitenmuren een vast gegeven waren en wat verder door The Home Factory aan de binnenkant geheel naar wensen van de klant is ontworpen en gerealiseerd. Het ontwerp bestaat uit de indeling, woonstijlbepaling, kleuren- en materialenplan, maatwerkmeubelen én een lichtplan. Het resultaat? Een ruime leefkeuken, woonkamer en werkkamer met een vide, een prachtige slaapkamer met badkamer en-suite en inloopkast. Een volledig interieur op maat met een industriële look & feel op een warme, sfeervolle en luxe manier. Het ontwerp zit vol eye-catchers waar de ruim acht meter hoge plantenwand er één van is.



Kroon op het werk
Eigenaresse van The Home Factory, Bianca Mookhoek, is na een carrière in de keukenbranche, The Home Factory begonnen. Ondertussen bestaat het bedrijf twaalf jaar en heeft zij samen met haar team al vele interieurprojecten door heel Nederland mogen realiseren. The Home Factory ontwerpt voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Door creatief ontwerpen maken zij wonen en werken bijzonder. De Property Award is een prachtige onderscheiding en voor The Home Factory en écht een kroon op hun werk.



Meer informatie:
The Home Factory
Antonie van Leeuwenhoekweg 38 B10
2408 AN Alphen aan den Rijn
0172 - 74 53 70
06 - 55 172 337
bianca@thehomefactory.nl
www.thehomefactory.nl

Publicatiedatum: