Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Masterclass internationale woon- en designtrends

Maandag 7 februari start een exclusieve masterclass internationale woon- en designtrends van Monique van der Reijden. De masterclass zit vol inspiratie, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties. Tijdens de cursus gaan deelnemers aan de slag met het herkennen en vertalen van trends voor je eigen bedrijf. Dat laat BNS Crisp weten in een persbericht.



“Uit je comfortzone en dat was soms echt een uitdaging. Afgelopen jaar heb ik meerdere trendlezingen van verschillende trendwatchers online gevolgd maar door de passie, inhoudelijke kennis en het enthousiasme van Monique onderscheiden haar masterclasses zich echt van anderen. Een aanrader of eigenlijk een must-do dus", Jolanda Böhm, JO&CO interieur – ontwerp, advies & realisatie.



Monique van der Reijden is journalist en trend forecaster op het gebied van interieur & design. In maart 2021 is ze benoemd tot editor-at-large van Elle Decoration. Ze maakt redactionele producties voor Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen en Libelle Living. Voor de Telegraaf schrijft ze wekelijks een Wonen trendblog. Ze maakt trend- prognoses voor diverse internationale designmerken voor de ontwikkeling van nieuwe collecties en concepten. Daarnaast is ze artdirector en producent van events, design exposities en ontwerpt ze interieurs in opdracht van derden. Ze geeft trendpresentaties en masterclasses voor professionals in de woonbranche en verschijnt regelmatig als interieur expert in diverse woonprogramma’s.

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl

Publicatiedatum: