Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Hans Blaauw van BlueNow:

"Combi van lamp configurator en Zoom maken plaatje compleet"

BlueNow, een online winkel met unieke en gepersonaliseerde verlichting, introduceert via Zoom (video sessie) live shopping voor maatwerk verlichting. "Omdat we bij BlueNow geloven in producten die gepersonaliseerd zijn willen we klanten de mogelijkheid bieden samen met ons online een eigen lamp samen te stellen", vertelt Hans Blaauw van BlueNow.

Met deze ervaring wil het bedrijf een stukje fysieke winkelervaring online brengen. Deze fysieke winkelervaring is nu niet mogelijk in het atelier van BlueNow in Groningen. "De combinatie van onze uitgebreide lamp configurator en 'zoomen' maken het plaatje compleet", zegt Hans. "Door mensen online en via screen sharing te helpen een design lamp te configureren bieden we een ervaring wat we zelfs in een fysieke winkel niet kunnen aanbieden".


Voorbeeld configuratie met een paar extreme combinaties.

Technologische innovaties
BlueNow heeft als bedrijf veel ervaring met technologische innovaties en kan daarnaast vertrouwen op haar leveranciers als het gaat om het leveren van kwaliteits verlichtingsproducten.
Met de lamp configurator, een tool in de cloud, heeft BlueNow de beschikking over een ruime catalogus onderdelen en combinaties waaruit gekozen kan worden.

Het configureren en samenstellen werkt als volgt:

  • Via de site boekt de bezoeker een sessie in via een boekingsformulier;
  • op basis van dit formulier zal BlueNow een uitnodiging sturen voor een sessie via een videoconferentie tool naar keuze (3 mogelijkheden);
  • de aanvrager ontvangt een email met daarin een URL waarmee hij deel kan nemen aan de online sessie;
  • vervolgens zal bij BlueNow iemand de sessie opstarten en via screen sharing samen met de klant een gepersonaliseerde lamp samenstellen;
  • aan het eind van het proces komt er een prijs uit en kan het product direct besteld worden.

Met de lamp configurator kunnen de volgende soorten lampen samengesteld worden: enkelvoudige hanglamp, meervoudige hanglamp, tafellamp, buitenlampen EIVA, snoersets (bulk) en stekkerdozen. Elk onderdeel van elke van deze lampen is aan te passen in kleur en materiaal afwerking.

Meer informatie:
BlueNow
Osloweg 1
9723 BE Groningen
www.bluenow.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven