Meerkleurig kamerbreed projecttapijt Saturn Project Econyl Yarn

Nieuwe collectie Interfloor is vooral tijdloos

De Saturn Project Econyl Yarn collectie van Interfloor is een meerkleurig en tijdloos kamerbreed projecttapijt. Het geliefde klassiek 'gestipte' dessin wordt veelvuldig toegepast als praktische vloerbedekking op voornamelijk projectmatige locaties, maar misstaat ook zeker niet in een hal, op trap of overloop in residentiële toepassing.

Deze duurzame Econyl tapijtkwaliteit is een lichtere en voordeliger uitvoering van de bestaande Sirius Project-SDN. Vervaardigd van 100% kwalitatief hoogstaand Solution Dyed Econyl garen waardoor ‘Saturn Project Econyl Yarn’ niet alleen aantrekkelijk qua prijs is maar ook tevens een duurzame en verantwoorde keus is.Saturn Project Econyl
Saturn Project Econyl is een uitbreiding op de groeiende collectie volledig regenereerbare tapijtkwaliteiten van Interfloor. "Naast onze wens de meest uitgebreide en veelzijdige tapijtleverancier van Nederland te zijn streven we sinds jaren naar verlaging van onze ecologische voetafdruk. Zo stellen wij hoge eisen aan verantwoorde productie waarbij SDN Econyl tapijten o.a. de milieu impact verlagen door reductie van energie en water tijdens het productieproces." Dat laat Interfloor weten in een persbericht.

Econyl geregenereerd nylongaren wordt zonder kwaliteitsverlies teruggewonnen uit nylonafval zoals visnetten uit onze oceanen en o.a. tapijt- en kledingrestanten. Dit vermindert water- en landvervuiling en brengt daarbij een vermindering van broeikasgassen met zich mee. Ook na productie en gebruik is tapijt van Econyl nylon eindeloos te recyclen.Functioneel
Naast een bewuste keus in Saturn Project Econyl ook een functionele vloerbedekking. Eenvoudig in onderhoud, vlek- en bleekmiddelbestendig en tevens geschikt voor mensen met allergieën. Een door-en-door geverfde’ kleurvaste ‘cut-pile’ voor zwaar (project)gebruik en een beperkt budget. Dit met álle voordelen van SDN.

Saturn Project Econyl is verkrijgbaar in tien doelmatig meerkleurige dessins met gespikkeld patroon van driekleurig garen. Van breed toepasbare naturellen tot uitgesproken primaire kleuren perfect aansluitend in zakelijke ruimtes maar ook een uitstekende investering in een residentiële omgeving.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven