Bedrijf profileert zich als veelzijdig, modern merk met sterke beleving

Rivièra Maison wil team uitbreiden met Head of Sales die over ondernemersmentaliteit beschikt

Rivièra Maison is uitgegroeid tot een internationaal luxe interieurmerk met meer dan 600 verkooppunten wereldwijd, eigen winkels, shop in shops en als (inter-)nationale groothandel.  Voorheen vooral bekend van haar landelijke, klassieke stijl, nu profileert Rivièra Maison zich als een veelzijdig, modern merk met een sterke merkbeleving.  De identiteit en daarmee de collecties van Rivièra Maison onderscheiden zich grofweg in drie woonstijlen: RM Classic, Industrieel en Modern Chic.

Rivièra Maison groeit. En met groei komt verandering. De wereldwijde pandemie heeft veel manieren van opereren veranderd en het heeft de ambitie versterkt om het merk Rivièra Maison nog verder uit te bouwen. Om deze groei verder door te zetten is Rivièra Maison op zoek naar (senior) sales talent voor verschillende functies: Head of Sales, Business Development Manager en Accountmanagers voor Nederland en Duitsland.

Om nog meer klanten te bereiken, zet Rivièra Maison in op het optimaliseren van de kanaalmix. De nadruk ligt op digitale versnelling. Rivièra Maison USP's zullen de differentiatie en duidelijke marktpositie bepalen - waarbij aspiratie voor zowel service als de producten een belangrijke succesfactor is.

Kort gezegd, Rivièra Maison is van plan om het bedrijf te laten groeien via de drie belangrijkste kanalen: winkels, groothandel én digitaal door iedereen te helpen bij het creëren van prachtige huizen waar, zeker tegenwoordig, alles samenkomt; HOME IS WHERE YOU CAN BE YOU.

Specifiek voor de functie; Head of Sales, is RM op zoek naar een persoon met een ondernemersmentaliteit die energie krijgt van sales in combinatie met het aansturen van het sales team. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van de commerciële groothandelsstrategie voor de nationale en internationale markten. Je zorgt ervoor dat deze in lijn liggen met de groeiplannen van het bedrijf. Ownership, innovatie en de drive om te groeien zijn belangrijk binnen de cultuur van Rivièra Maison.

Zou een commerciële functie binnen Rivièra Maison iets voor jou kunnen zijn en wil je meebouwen aan de groei van het merk? 

Bekijk hier de vacature voor Head of Sales bij RM:
https://jobs.rivieramaison.com/l/nl/o/head-of-sales

Bekijk hier alle openstaande vacatures bij RM:
https://jobs.rivieramaison.com/l/nl 

Meer informatie:
Rivièra Maison
www.rivieramaison.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven