'Een exponentiële groei in de omzet'

Floorify bereikt de kaap van 20 instore belevingswinkels in België en Nederland

Bij Floorify geloven ze meer dan ooit in een persoonlijke, lokale merkbeleving. Met een uniek store-in-store concept willen ze klantenbeleving op een nieuw niveau brengen.
"Als je een instore belevingswinkel binnenstapt, krijg je de full Floorify ervaring. Geen donkere hoek met saaie planken, maar een jonge frisse trendy en lichtrijke Floorify zone, compleet met Floorify vloeren en kleuren." Zo meldt het bedrijf in een persbericht.

Consumenten kunnen aan de hand van interactieve testjes de vele voordelen van een Floorify vloer zelf ontdekken, ook zijn er live plaatsingsdemo’s die onder andere tonen hoe de vloer geplaatst wordt. Daarnaast krijgen consumenten de kans hun favoriete vloeren te zien én te voelen op groot oppervlak.Exponentiële groei in omzet
Elke Floorify instore belevingswinkel is anders, volledig uitgewerkt op maat van de klant en volgens het beschikbare vloeroppervlak. Dit blijkt in de smaak te vallen. Floorify ziet een exponentiële groei in de omzet door de consistente merkbeleving door te trekken in alle contactmomenten van de consument.

"In de instore belevingswinkels worden de consumenten volledig ondergedompeld in de wereld van Floorify. Dergelijke samenwerkingen met onze partners ervaren wij als de perfecte aanvulling op onze digitale strategie. Het is de meest performante manier om meer zichtbaarheid en beleving aan te bieden en dit consistent door te trekken in zowel de on- als offline beleving met ons merk."20 store-in-stores
Het aantal Floorify belevingswinkels schiet de hoogte in, elke drie weken werd een nieuwe belevingswinkel opgeleverd. Ondertussen is de kaap van 20 store-in-stores bereikt. Hiermee is Floorify alom vertegenwoordigd in alle grote steden in België en Nederland.

Het ambitieuze West-Vlaamse bedrijf -die dit jaar zijn 5-jarige bestaan vierde- is niet van plan bij dit aantal te stoppen. Ook in 2022 staan er heel wat nieuwe belevingswinkels op de planning in België, Nederland en Frankrijk.

Meer informatie:
Floorify
www.floorify.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven