"Het reusachtige pand staat al sinds juni 2020 te koop"

Kasteel Meilandjes al vijf ton in prijs gezakt

'De familie Meiland krijgt het Franse kasteel Chateau Marillaux maar niet verkocht. Ook al blijven ze maar dalen in hun vraagprijs, het wil - tot op heden - nog steeds niet echt vlotten met de verkoop ervan. Hoe komt dat nou eigenlijk zo? Alles wat de Meilandjes aanraken veranderde toch in goud?', meldt MAN MAN.


Het kasteel van 950 m2 stamt uit 1870 en heeft verder een gite voor 6 personen, zwembad (2019) en kapschuur, op een terrein van ruim 6,5 hectare. FOTO FUNDA

Volgens redacteur Aymen Knappers van MAN MAN dachten De Meilandjes , in het begin, het slot weg te kunnen doen voor de volle pond. "Ze vroegen er toentertijd namelijk 1,25 miljoen euro voor, een astronomisch bedrag! Maar al snel daarna besloten zowel Erica als Martien om de vraagprijs iets te laten dalen naar 998.000 euro. Nog steeds een gigantisch hoog bedrag, als je het ons vraagt. Maar het leek er in juni 2021 wel even op dat een investeerder gat zag in het Franse kasteel, maar die haakte uiteindelijk toch weer af. Vorige maand postte Erica Meiland op haar Instagram een bericht met de mededeling dat ze wederom de vraagprijs verlagen. Dit keer naar 795.000 euro. Ze zijn dus al bijna vijf ton in prijs gezakt. Het reusachtige pand staat al sinds juni 2020 te koop."

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven