Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Product vat samen waar we als bedrijf naartoe willen'

Velda genomineerd voor internationale awards

1500 deelnemers uit 54 landen stelden zich kandidaat voor de Green Product Award 2022, een award die jaarlijks een internationale collectie van meest duurzame producten en concepten onder de aandacht brengt. Ze werden gescreend op de aspecten design, innovatie en duurzaamheid, voorgeselecteerd en uiteindelijk genomineerd.
"We zijn opgetogen en trots te kunnen aankondigen, dat vel_you, Velda’s circulaire bedconcept, één van de genomineerden is voor de Green Product Award 2022 in de categorie Interior & Lifestyle", meldt Veldeman Bedding, het bedrijf achter Velda, in een persbericht.Vel_you
Het volledig circulaire bedsysteem vel_you heeft een circulaire aanpak en is niet alleen end-of-life. Tijdens de levensduur kunnen deze boxspring en matras worden geüpgraded en gemoduleerd zoveel iemand wil, terwijl de materialen herbruikbaar, duurzaam en recycleerbaar blijven. Aan het einde van de levensduur blijft elk onderdeel van ons bed waardevol en kan het worden hergebruikt.

Vel_you is daarnaast ook een 'slim' bed. Dankzij de ingebouwde slaaptechnologie en mobiele app, kunnen consumenten de kwaliteit van hun slaap monitoren en verbeteren.Methodologie en filosofie
“Vel_you is een goed voorbeeld voor het niveau van kwaliteit en passie, waarmee onze genomineerden bijdragen aan een duurzamere toekomst", vertelt Nils Bader, directeur Green Product Award.
Voor Veldeman Bedding, het bedrijf achter Velda, is vel_you het begin van veel meer. Het geeft richting aan het innovatieve familiebedrijf. “We zijn bijzonder trots op vel_you. Het gaat om meer dan een product: het is een methodologie en filosofie. Vel_you vat samen waar we als bedrijf naartoe willen”, aldus Valerie Veldeman, de derde generatie Veldeman actief in de onderneming.

Green Product Publieksprijs
Tot 31 januari kan men stemmen voor de Green Product Publieksprijs, waarbij de winnaar wordt bepaald binnen een publieksstemming. In de eerste week werden al meer dan 13.000 stemmen geteld en er is nog tijd om te stemmen. Via deze link kan er nog gestemd worden op Velda.

Op 18 mei zal de grote finale plaatsvinden als een hybride prijsuitreiking met inzichten van juryleden en makers uit verschillende industrieën, matchmaking events en nog veel meer.

Meer informatie:
Veldeman Bedding nv
Industrieweg-Noord 1155
3660 Oudsbergen
+32 89 36 66 60
www.velda.net


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven