Samsung onthult nieuwe MICRO LED, Neo QLED en Lifestyle TV’s

Samsung heeft voor de opening van techbeurs CES 2022 de nieuwe MICRO LED, Neo QLED en Lifestyle TV’s onthuld. Met verbeteringen in beeld- en geluidskwaliteit, schermen in extra afmetingen, een geüpgradede interface en tal van te customizen accessoires voor hyper-gepersonaliseerde ervaringen.MICRO LED
Samsungs ultramoderne display, MICRO LED, biedt de best denkbare beeldkwaliteit dankzij 25 miljoen piepkleine LEDs. Die produceren allemaal individueel licht en kleur. Dat zorgt voor een overweldigende kijkervaring. De combinatie van levendige kleuren met ongekende diepte en een verhoogde helderheid en contrast is fenomenaal. Op CES 2022 onthult Samsung de MICRO LED in de afmetingen 110”, 99” en 89.”“De functie van het scherm is de laatste jaren sterk veranderd, mede doordat entertainment op een andere manier wordt aangeboden. Met onze nieuwe product line-up spelen we hier op zo’n manier op in, dat iedereen op zijn eigen manier volledig kan genieten van beeld en geluid”, zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio van Samsung Benelux. “Of je nu een filmfanaat, tv-kijker, seriefreak, gamer of een kunstliefhebber bent, Samsung heeft precies die oplossing die jou de ultieme gebruikservaring biedt.”Een greep uit de verbeterde gebruikservaring en te customizen functies op de MICRO LED:

·     Art Mode. Zo maak je van je kamer een kunstgalerie. Selecteer simpelweg je favoriete kunstwerk of digitale foto en toon die als je TV uitstaat. De nieuwe MICRO LED beschikt ook over twee exclusieve stukken van de bekende kunstenaar en ontwerper Refik Anadol.

·     Multi View. Zo kijk je tegelijkertijd naar content uit vier verschillende bronnen. In alle gevallen in onberispelijke 4K-resolutie tot 120fps.

·     Dolby Atmos. Zo geniet je van multidimensionale audio van topkwaliteit. Het geluid komt uit de kanaalspeakers, die niet alleen óp en onderaan je TV zitten, maar ook aan de zijkanten.

Meer informatie:
Samsung Electronics
www.samsung.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven