Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe showroom voor meubelmerk Beatris Collection

JR Collections opnieuw toe aan uitbreiding

Jaap Rebel van JR Collections gaat de showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein alweer uitbreiden. "We zijn vorig jaar september in onze nieuwe showroom, die te vinden is op de eerste etage (waar voorheen Topform zat), gaan zitten met onze vijf merken. Groot genoeg, dachten we toen. Maar helaas, al snel bleek de showroom te klein, ondanks de 650 m2 die we hadden. Dus gingen we op zoek naar de juiste oplossing", vertelt Jaap Rebel van het in Nijkerk gevestigde internationale meubelagenturenbedrijf . "Die hebben we gevonden door ons merk Beatris Collection onder te brengen in een nieuwe showroom, dicht tegen de toonzaal die we dus vijf maanden geleden hebben betrokken."

Jaap Rebel van JR Collections op een bank uit de Beatris Collection.

"Op de bijna 200 m2 extra ruimte die we hebben betrokken hopen we per februari 2022 de Beatris Collection vernieuwd te presenteren. Niet nieuw in Nederland, maar wel enorm in 2021 gegroeid qua omzet. We waren gestart eind 2019 met deze fabrikant van zitmeubelen", vertelt Jaap.

"Succesvol qua modellering, afwerking en prijs. Een fijn en comfortabel zitmeubel in het middensegment van de markt", vervolgt hij. "Zodoende een groot aantal redenen om door te kunnen groeien naar een uitbreiding qua presentatie, dat is met de fantastische medewerking van De Woonindustrie mensen in Nieuwegein goed gelukt. Bedankt mensen voor jullie doorpak op onze vraag", complimenteert hij directie van het inkoopcentrum.

"Vanaf februari, als de voorjaarsbeurs van start gaat, presenteren we onze totale zitmeubelcollecties op bijna 900 meter showroom. Reden genoeg dus om hier eens te komen kijken en te genieten van zoveel zitmeubelen op één grote showroom. We presenteren op de komende voorjaarsbeurs de merken Varam, Agpol, Sofa Industries, Meblomark en dus ook Beatris Collection."

De VAKdagen vinden plaats van 6 - 8 februari en 14 en 15 februari. JR Collections is te vinden in stand B215 en B211 in De Woonindustrie te Nieuwegein. 

Meer informatie:
JR Collections - Jaap Rebel
info@jrcollections.nl  
www.jrcollections.nl