Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Producent van tapijten en karpetten neemt op 1 maart nieuwe showroom in gebruik

Een producent van een breed assortiment aan tapijten en karpetten, begint het nieuwe jaar met groot nieuws. Het bedrijf, dat onderdeel is van Indivipro meldt dat er een nieuwe showroom geopend zal worden in Amsterdam. "Op deze manier kunnen we mensen van dienst zijn in Culemborg, Enter én Amsterdam. De showroom wordt geopend op 1 maart 2022", laat Carpetlinq, de desbetreffende onderneming, weten in een persbericht. Ook Indivipro zelf betrekt de showroom, dus van beide bedrijven zullen de producten getoond worden. 



Nagenoeg alle kleden worden in Nederland op maat geproduceerd. De moderne technologieën gaan hand in hand met de ambachtelijke methodes, die ervoor zorgen dat Carpetlinq elk interieur kan voorzien van een uniek karpet of tapijt.

Indivipro is een internationale groothandel en is importeur van Nature Deco en Lutron en beschikt over een eigen atelier. Door diverse designers, onder wie Marcel Wolterinck en Francois Hannes, hebben zij een aantal exclusieve stoffen laten ontwerpen. Voor het overgrote deel van de gordijncollectie werken zij samen met een befaamd Italiaanse weverij die vrijwel uitsluitend het topsegment bedient – merken als Missoni en Armani zijn er kind aan huis.

Meer informatie:
Carpetlinq | Hoofdkantoor
Vonderweg 39
7468 DC Enter
+31 (0) 547 38 5007
info@carpetlinq.com
www.carpetlinq.com

Carpetlinq | Showroom Amsterdam
Pedro de medinalaan 79
1086 XP Amsterdam
Openingstijden volgen binnenkort

Publicatiedatum: