Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe salesmanager Richmond Interiors

1 februari 2022 treedt de 57-jarige Rick Nijenhuis bij Richmond Interiors in dienst als Sales Manager. Directeur Lex Tiggeler geeft vanaf diezelfde datum alle sales taken over aan de kersverse sales manager. Samen met zijn zus en mededirectielid Anne-Roos gaat Lex zich, naast zijn directiefunctie, focussen op de inkoop en het creëren van betoverende, stijlvolle collecties.


Rick Nijenhuis, de nieuwe aanwinst van bij Richmond Interiors.

"Rick is een expert op het gebied van sales en dé juiste persoon om ons salesteam naar een nog hoger niveau te tillen", aldus Lex. Rick heeft zijn sporen verdiend in diverse B2B sales management functies bij gerenommeerde bedrijven als AGU BV, Helios-MPPD, het Belgische deSter en Europe Packaging. Tot Lex hem onlangs belde... "Ik ken de familie al jaren en bewonder de manier waarop zij het bedrijf samen hebben opgebouwd. Mijn ervaring ga ik inzetten om het team te begeleiden en optimaliseren, groei te realiseren en om Richmond nog sterker en breder te positioneren", aldus Rick.

Het familiebedrijf, dat bekend staat om haar gevarieerde, sfeervolle meubels en accessoires, geeft aan ontzettend blij te zijn met de komst van de ervaren sales manager. De flinke groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, vraagt om een nieuwe aanpak. Zo heeft directeur Lex Tiggeler nu zijn handen vrij om zich meer te richten op de inkoop en de bouw van het nieuwe pand die in 2022 van start gaat. Lex: "Zo borgen wij samen met onze medewerkers een prachtige toekomst voor Richmond."

Meer informatie:
Richmond Interiors
Butter 17
1713 GM Obdam
+31 (0) 226 450 846
info@richmondinteriors.nl
www.richmondinteriors.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven