'Barneveldse buitenkeuken verovert Nederland'

De Barneveldse buitenleven-pioniers Gerard Jansen (21) en Christiaan Morren (29) veroveren Nederland met exclusieve buitenkeukens. De Barneveldse Krant zocht de ondernemers op en wilde hun geheime recept weten.

Samen met zijn compagnon Christiaan droomde Gerarder in 2018 ervan om de luxe van de binnenkeuken naar buiten te brengen. Maar hoe creëer je een buitenkeuken die bestand is tegen hitte, vorst, regen en wind? "Na lang ontwikkelen en testen hebben we een manier gevonden om met massief aluminium een strak en solide meubel te bouwen", onthult Gerard. "Bouten en schroeven zijn volledig weggewerkt en dat draagt net als de afwerking met een fijnstructuur poedercoating bij aan de exclusieve uitstraling." Ook het dekton keukenblad is oersterk, in allerlei kleuren leverbaar en bestand tegen alle weersomstandigheden. Groot voordeel: "Als je per ongeluk een glas laat omvallen, hoef je niet bang te zijn dat de rode wijn in het blad trekt."


Gerard Jansen en Christiaan Morren. Foto: Cooxs.

Luxe en gezelligheid
Luxe accessoires als teppanyaki grillplaten, gaspitten, barbecues, biertaps, ijsblokjesmachines en de populaire pizza-ovens maken de maatwerk buitenkeukens helemaal af. "Onze klanten hebben één ding gemeen. Ze houden allemaal van luxe, gezelligheid en lekker eten en drinken", zegt Gerard, die met COOXS nauw samenwerkt met tuinarchitecten en hoveniers.Mede dankzij deze partners staat de Barneveldse uitvinding nu op de radar van levensgenieters uit heel Nederland. In de afgelopen maanden stroomden de aanvragen binnen en de mannen weten nu al dat 2022 ook een druk jaar wordt. Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe medewerkers. "Buiten is voor steeds meer mensen net zo belangrijk als binnen. En dan mag een complete buitenkeuken met alles erop en eraan natuurlijk niet ontbreken."

Bron: Barneveldse Krant


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven