Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans Kaptein verkoopt Boerma Wonen

Hans Kaptein, jarenlang het gezicht van Boerma Wonen, heeft na ruim 36 jaar zijn bedrijf in Arnhem verkocht. Boerma Interieurstyling & Projectinrichting, zoals het voluit heet, is een begrip in Gelderland. Het oude bedrijf, dat in 2023 haar honderdjarige bestaan viert, heeft de aanvraag voor de koninklijke erkenning al in voorbereidt. Dat meldt dagblad De Gelderlander.


Hans Kaptein, jarenlang het gezicht van Boerma Wonen.

"Na de havo in Arnhem koos ik voor de opleiding meubelstoffering. Iets met je handen doen, dat wilde ik", vertelt Hans in een interview met de Gelderlander. "Ik ontmoette tijdens die opleiding Frank de Koning, waarmee ik vervolgens een meubelstoffeerderijtje in Velp had. En dat ging best goed. We hebben zelfs nog een opdracht voor Paleis Noordeinde gehad."

De verkoop blijkt onverwachts te zijn. Hans werd benaderd door een inkooporganisatie. "Ze kenden iemand uit de branche die een bedrijf ter overname zocht. Dat was Dirk Jan Bouman. Op dat moment realiseerde ik me dat je niet moet doorgaan tot je er bij neervalt."

Lees hier het hele interview in De Gelderlander.

Publicatiedatum: