Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mascha de Bruin van Easyfairs over 2022:

''Een upgrade voor Trendz beurzen en nieuw festival bij InCoDa''

Het einde van het jaar is in zicht. Het is een bewogen jaar geweest voor veel ondernemers. We blikken met een aantal ondernemers uit de interieur- en woonbranche terug hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren en hoe ze vooruitblikken naar 2022.

Deze keer aan het woord: Mascha de Bruin van Easyfairs


Het team van Easyfairs, met v.l.n.r.: Gerard, Nicky, Mart, Ellen, Mascha, Celine, Laura en Patricia.

Hoe blik je terug op 2021?
''Natuurlijk kijken we terug op een bizarre periode. Covid-19 heeft de wereld wel op zijn kop gezet en elke dag was anders. Het heeft ons als team sterker gemaakt en de nodige ervaring gegeven.''

Voor welke uitdagingen kwam je te staan?
''Helaas hebben we Trendz voorjaar 2021 moeten verplaatsen en kon deze niet doorgaan. Super vervelend, maar het was niet anders.

Daarnaast was het voor de najaarsbeurzen ook best wel spannend en dat zorgde dat we continue flexibel moeten zijn in ruimte en tijd om te schakelen in het veranderende landschap.''

Wat waren absolute hoogtepunten? 
''Hoogtepunten zat afgelopen jaar. Het plaatsvinden van Trendz, InCoDa en Vélovak. 3 prachtige inspiratiebeurzen die alle zeer succesvol zijn verlopen. Natuurlijk met de maatregelen zoals ze golden, maar je merkte de behoefte bij de bezoeker en de exposant om elkaar face-to-face te ontmoeten en dat ze het fijn vonden elkaar weer te zien.

Verder hebben wij als team ook verschillende stappen gezet om onze community’s beter te bedienen, zoals met onze twee webinars samen met inspirator en innovator Harry bijl van INretail en trendanalist Niek De Prest. En een niet te vergeten hoogtepunt voor mij de uitbreiding van ons team. Een team waar ik super trots op ben!''

Welke voornemens / doelen hebben jullie voor het komende jaar?
''Allereerst moesten we onlangs, vlak voor de Kerst, op basis van afgelopen persconferentie vanuit de overheid Trendz voorjaar 2022 verplaatsen naar 6, 7 en 8 februari 2022. Dus mijn eerste doel is om Trendz voorjaar weer mooi en goed neer te zetten zodat we de winkeliers een zingtuigprikkelend inkoopmoment kunnen geven.

Daarnaast hebben wij volle aandacht voor een upgrade van onze Trendz beurzen, een nieuw festival op het succesvolle Interieur Collectie Dagen (InCoDa) en veel demo’s, een workshop area en focus op de cargobike op Vélovak. Én vergeet niet de VTU Uitvaart Vakbeurs eind september, die staat ook in de planning van ons team voor september 2022. Deze beurs vindt eens in de 4 jaar plaatst en is een prachtig platform voor b2b community in de uitvaartbranche.

Ons doel en voornemen is uiteraard om alle evenementen tot een succes te maken met veel inspiratie, innovaties, kennis, vernieuwing en veel nieuwe bezoekers. Alles zingtuigen geprikkeld en genoeg bagage voor een succesvol ondernemersjaar.''

Wat wens je onze lezers toe?
''Fantastische mooi en warme feestdagen met een geweldig mooi en gezond 2022 vol met mooie events!''