Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toon De Somer: "In de komende jaren starten we op de Duitse markt"

Het einde van het jaar is in zicht. Het is een bewogen jaar geweest voor veel ondernemers. We blikken met een aantal ondernemers uit de interieur- en woonbranche terug hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren en hoe ze vooruitblikken naar 2022.


Deze keer aan het woord: Toon De Somer van het gelijknamige meubelbedrijf Toon De Somer.

Hoe blikken jullie terug op 2021?
"Wij blikken terug op 2021 als een goed jaar na het mindere corona jaar 2020. Vooral zich aanpassen aan het corona fenomeen."

Voor welke uitdagingen kwamen jullie te staan?
"Voor ons was de grootste uitdaging dat het kantoor verandert van uitzicht. Meer aandacht op verluchting en vergaderruimtes. Het thuiswerken zit in de lift maar wij wij merken steeds vaker dat de nood om te werken vanuit kantoor aanwezig blijft."

Wat waren absolute hoogtepunten?
"Ons absoluut hoogtepunt van het jaar was het winnen van de Balthazar award als ‘Best of Belgium’. Daarop volgende een erkenning van een vakjury dat we op de goede weg zitten. Een ander hoogtepunt voor ons was het herstel van onze omzet na een onvoorziene corona pandemie waar wij ons goed wisten aan te passen."



Welke voornemens / doelen hebben jullie voor het komende jaar?
"Ons doel voor het komende jaar is de nieuwe bekroonde collectie Ton sur Tooon op de markt brengen. Een ander doel dat wij hebben is het starten op de Duitse markt met onze nieuwe partner."

Wat wensen jullie onze lezers toe?
"Wij wensen de lezers in de eerste instantie een goede gezondheid toe. En hopelijk terug een normaal leven zonder pandemie, waar de gehele economie kan floreren."

Voor meer informatie:
Toon De Somer 
Bredastraat 127
2060 Antwerpen
+32 3 633 33 33
info@desomer.be
www.toondesomer.com