Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Camilla Hendriks van Table du Sud: "2021 was een super goed jaar!"

Het einde van het jaar is in zicht. Het is een bewogen jaar geweest voor veel ondernemers. We blikken met een aantal ondernemers uit de interieur- en woonbranche terug hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren en hoe ze vooruitblikken naar 2022.

Deze keer aan het woord: Camilla Hendriks van Table du Sud.Hoe blikken jullie terug op 2021?

"2021 was voor Table du Sud eigenlijk een heel goed jaar. Niet makkelijk, maar wel goed! Onze groei heeft zich ook dit jaar mooi voortgezet, waarbij we ook mooie stappen hebben gezet om Table du Sud naast een leuk bedrijf aan de buitenkant ook een heel leuk bedrijf te maken om voor te werken. Want zonder ons geweldige team, kunnen we ook niet onze prachtige resultaten behalen."

Voor welke uitdagingen kwamen jullie te staan?
"Net als alle andere winkels hebben wij in het begin ook te maken gehad met de sluiting van onze winkels, wat natuurlijk niet het begin is wat je zou willen. Tegelijkertijd zagen we wel direct dat onze klanten ons toen toch ook online goed wisten te vinden en konden we ze in het voorjaar met open armen weer ontvangen.

Onze resultaten blijven groeien, waardoor de productiecapaciteit op een gegeven moment tegen de max aanliep. In de zomer hebben we hierom extra ruimte voor de productie en logistiek gecreëerd en geïnvesteerd in de beste machines. In het begin is dat natuurlijk even wennen, maar we plukken er nu al de vruchten van!"

Wat waren absolute hoogtepunten? 
"In 2021 zijn we weer hard gegroeid. Op het gebied van omzet, productie, medewerkers én m2! Table du Sud HQ werd uitgebreid en we opende onze nieuwe showroom in the Wall in Utrecht.

In diezelfde tijd werd onze nieuwe website gelanceerd, wat het voor online bezoekers prettiger en leuker maakt om producten te bestellen, maar ook om inspiratie op te doen.
Daarnaast lanceerde we afgelopen najaar onze eerste collab collectie met Art in Return, waar we nog steeds erg trots op zijn.
We hebben met het hele team enorm hard gewerkt en het resultaat mag er dan ook zeker zijn."

Welke voornemens/doelen hebben jullie voor het komende jaar?
"We zouden Table du Sud niet zijn als onze doelen voor komend jaar ook weer erg ambitieus zijn. Wat we precies allemaal van plan zijn, houden we nog even geheim..."

Wat wensen jullie onze lezers toe?
"Table du Sud wenst alle lezers van wonen360 een knusse, gezellige Kerst en een gelukkig Nieuw Jaar met veel woonplezier."

Meer informatie:
Table du Sud
www.tabledusud.nl