Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keglen-familie uitbreiding bij louis poulsen

Bjarke Ingels en Jakob Lange van BIG Ideas wilden een lampenfamilie creĆ«ren met dezelfde kwaliteiten en designdetails in verschillende maten, maar waarin elk exemplaar tegelijk zijn eigen unieke persoonlijkheid heeft. louis poulsen introduceert de nieuwe toevoegingen aan de Keglen-serie die lichtinstallaties en een intrigerende fonkelend effect mogelijk maken.  In alle maten
De karakteristieke conische schermen van de pendels hebben elk een ingebouwd inzetstuk van gebogen glas. Dit zorgt voor naar beneden gericht licht dat niet alleen mooi maar ook schitteringsvrij is. Elke versie van het scherm heeft zijn eigen lichtdiffusie, en de witte binnenzijde zorgt ervoor dat het licht perfect wordt weerspiegeld. Een uniforme, subtiele opening aan de bovenkant van de schermen laat ook een zacht licht naar boven uitstralen, waardoor de perfecte sfeer verder wordt versterkt.

Meer informatie:
Louis Poulsen
www.louispoulsen.com

Publicatiedatum: