Versmissen lanceert Linked Vases: 'magie ontstaat als contrasten samenkomen'

'Geïnspireerd op de menselijke behoefte om verbinding te maken', presenteert Versmissen de Linked vases. In deze collectie laten de designers zien dat er magie ontstaat als contrasten samenkomen.

Waar tegenstellingen elkaar aantrekken
De collectie is een ware eyecatcher. Met ronde vormen en zachte lijnen geven we karakter aan het robuuste, zwart keramiek. Het speelse silhouet en uitdagende materiaal vullen elkaar prachtig aan.

De nu al iconische collectie bestaat uit vijf meesterwerken die allen tot de verbeelding spreken. Kies voor kleur en vul de waterproof vazen met verse bloemen of maak een statement en combineer meerdere items uit de collectie. Wat je keuze ook is, de moderne eclectische look van de collectie Linked vases brengt pit in je interieur.

Get connected
Laat je inspireren door deze exclusieve designer collectie. Voel de verbinding tussen verschillende stijlen en ontdek de kracht die hierdoor vrijkomt.

Bekijk hier de video.

Van dienst zijn
''Wij bieden u hoogwaardige collecties, met een professioneel / persoonlijk advies en service. Deze ingrediënten vormen al 40 jaar de basis tot een langdurige relatie met onze klanten. Uiteraard verwelkomen wij nieuwe klanten en komen graag in contact met u.''

''U bent van harte welkom in onze 15.000 m2 showroom in Best ( NL) of tijdens onze collectie presentatie tijdens Maison et Objet in Parijs. ''Via onze webstore kunt u zich oriënteren en de volledige collectie bekijken of aankopen.''

Registratie via: www.versmissen.nl (BtoB only webstore)
Brandbook is via deze link te bekijken.

Meer informatie:
Versmissen
www.versmissen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven