Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LoCra komt met terrasplanken op Polyclose

De beurs Polyclose is voor LoCra, producent en verkoper van afwerkingsproducten voor de bouwsector, de ontmoetingsplaats voor zowel het bestaand cliënteel van het bedrijf als nieuwe prospecten kennis te laten maken met de producten van LoCra in al hun verschillende uitvoeringsdomeinen. De professionele verwerker kan dadelijk ontdekken welke artikelen hij kan implementeren in zijn organisatie.

"Je hebt al weken, maanden, zelfs jaren bewust een bepaald product niet gekocht. Plots zet je toch de stap en wordt het duidelijk: je had dit eigenlijk al veel langer moeten doen." Dat laat LoCra weten in een persbericht.



LoCra interieur is een allesomvattend programma voor raamafwerking aan de binnenzijde van het raam. Het geheel bestaat uit een assortiment van afgewerkte, voorgevormde raamuitbekledingen, muurlijsten, rolluikafkastingen uit vochtbestendig groen MDF V313, bekleed met een renolit-folie in diverse kleuren.



De nieuwe Terrafina Massiv lounge Supersize terrasplanken zijn geschikt om toe te passen onder alle vormen van terrasoverkappingen en balkons. Aangevuld met de unieke demontageclip kunnen mensen te allen tijde elke terrasplank vlot demonteren en monteren en dit zonder enige vorm van beschadiging.



Op 31 augustus – 1 september en 2 september 2022 zal de vakbeurs Polyclose in Gent gehouden worden. LoCra is te bezoeken op stand 1103.

Meer informatie:
LoCra
www.locra.be

Publicatiedatum: