Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MONDiART knalt 2022 in met een splinternieuwe showroom

2021 was voor MONDiART in vele opzichten een top jaar. Het bedrijf groeide op alle fronten: uitbreiding van het salesteam en nieuwe samenwerkingen met diverse kunstenaars. De ontwikkeling van de Haute Couture collectie, die met zijn exclusieve ‘Woven Art’ en ‘Velvet Art’ een groot succes is in heel Europa en zelfs daarbuiten. Het verlanglijstje voor dit jaar van het Eindhovense bedrijf is dan ook bijna afgevinkt. Slechts één wens zal de komende weken in vervulling gaan: de verbouwing van hun showroom.Kerstsluiting en showroom makeover
 Van 24 december tot en met 2 januari is MONDiART gesloten. Tijdens deze sluiting en de eerste twee weken van Januari zal het team alle kerstkransjes en oliebollen eraf werken tijdens de verbouwing van hun nieuwe showroom. Vanaf eind januari is het mogelijk om deze splinternieuwe showroom te bezoeken, die niet alleen mooi geworden zal zijn, maar ook voorzien van alle nieuwe collecties.

Het hele MONDiART team wenst iedereen een hele fijne kerst en een goed begin van het nieuwe jaar.

Meer informatie:
MONDiART
www.mondiart.com 

Publicatiedatum: