Christel van Bragt vertelt over de allereerste 100% ecologische krijtverf

We worden ons steeds bewuster om bij te dragen aan een gezonde en veilige aarde en houden hier ook rekening mee in ons interieur. Daarbij wordt niet altijd gedacht aan de verf op de muur.
Christel van Bragt, interieurstyliste en oprichtster van Amazona vertelt over de allereerste 100% ecologische krijtverf op de markt die puur natuurlijk is. De verf is Natureplus gecertificeerd in een verpakking van recycled materiaal.100% ecologisch
Amazona heeft als allereerste een 100% ecologische krijtverf op de markt gebracht die puur natuurlijk is. De verf wordt in Nederland op ambachtelijke wijze gemaakt door puur natuurlijke mineralen als grondstof te gebruiken. "Het resultaat? Een krijtverf die zoals gezegd gifvrij is en geen chemische stoffen bevat, maar die ook lichtecht is, nat afwasbaar, ademend én antiallergisch", vertelt Christel in haar blog voor beroepsvereniging BNS Crisp.

Achtergrond
"Mijn naam is Christel van Bragt, interieurstyliste en oprichtster van Amazona. Met mijn voorliefde voor interieur, goed gevoel voor kleur en geven van interieuradvies ben ik met mijn eigen verfmerk begonnen. Regelmatig wilde ik bepaalde kleuren in mijn interieuradvies toepassen maar kon deze niet vinden. Daarnaast was er op dat moment geen ecologische verf op de markt die geschikt was voor de smaak van mijn klanten, dus ben ik aan de slag gegaan."

Bron: BNS Crisp 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven