Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Karwei opent verbouwde Brabantse winkel

"Klanten kunnen terecht voor inrichting, styling of een dosis inspiratie"

Bouwmarkt Karwei in Breda is verbouwd en dat wordt deze week feestelijk gevierd. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nog fraaier pand geheel in stijl volgens de vernieuwde winkelformule, zonder dat de bouwmarkt is dicht geweest. Uiteraard wordt er tijdens de opening rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen en wordt er gezorgd voor een veilige omgeving voor de medewerkers en klanten.Het verbouwde filiaal aan de Takkebijsters 57 is met recht ‘de bouwmarkt met smaak’. Karwei-klanten kunnen vanaf deze in de bouwmarkt terecht voor klussen, inrichting, styling of gewoon voor een gezonde dosis inspiratie. Karwei heeft een breed assortiment aan gordijnen, kwaliteitsvloeren en vloerkleden, designverlichting en verf voor de decoratieve klusser. Hiermee heeft Karwei alles in huis voor de consument die van diens huis een thuis wil maken.

Bouwmarktmanager van Karwei Breda, Simone Wouters, vertelt: “We zijn erg blij en trots dat we eindelijk de vernieuwde winkel in zijn geheel aan de klanten mogen tonen. Ondanks de uitdagingen rondom de coronamaatregelen is het ons met veel enthousiasme, energie en flexibiliteit gelukt om een mooie winkel neer te zetten. Karwei staat voor klussen en inrichten. Dankzij de verbouwing bieden we onze klanten nu ook in Breda op het vlak van inrichting een unieke formule.”Feestelijke openingsweek
De feestelijke openingsweek loopt van woensdag 15 december tot en met zondag 19 december, waarin uiteraard rekening wordt gehouden met de geldende coronamaatregelen. Het begon vanochtend met het weggeven van vijftig goedgevulde goodiebags, waaronder eentje met maar liefst €500 shoptegoed. Ook krijgen klanten 20% korting op het hele assortiment. Verder kan men op zoek naar één van de twintig verstopte Karwei cadeaukaarten in de vernieuwde bouwmarkt en op zaterdag 18 december staan er twee professionele stylistes klaar om klanten te voorzien van product- en interieuradviezen. 

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl 

Publicatiedatum: