''Van wolvilt naar een zachte wanddecoratie aan de muur''

Samenwerking Feline met modulair wandelementenconcept

Modulari gaat een samenwerking aan met Feline. Ze introduceren drie unieke viltpanelen die bekleed zijn met Feline's vilt.

Féline is gespecialiseerd in hoge kwaliteit vilt gericht op de designmarkt. Renske Vogel, oprichter Féline:  “We vinden het belangrijk dat we de milieuvriendelijke en akoestische eigenschappen van het materiaal in het interieur kunnen terugbrengen en dat is met deze samenwerking goed gelukt. De unieke wandpanelen van Modulari zijn bekleed met natuurlijk wolvilt in 3 zachte kleuren. Dit natuurlijke materiaal is vervilt zonder gebruik van water en droogmachines, waardoor er veel energie is bespaart.”Vilt gericht op design
Féline is gespecialiseerd in hoge kwaliteit vilt gericht op de designmarkt. Renske Vogel, oprichter Féline:  “We vinden het belangrijk dat we de milieuvriendelijke en akoestische eigenschappen van het materiaal in het interieur kunnen terugbrengen en dat is met deze samenwerking goed gelukt. De unieke wandpanelen van Modulari zijn bekleed met natuurlijk wolvilt in 3 zachte kleuren. Dit natuurlijke materiaal is vervilt zonder gebruik van water en droogmachines, waardoor er veel energie is bespaart.”

Zacht vilten wanddecoratie
Modulari is een modulair concept waarbij je diverse wandelementen van verschillende materialen, maten en vormen samenstelt. Hierdoor creëer je je eigen persoonlijke wanddecoratie.  Styliste Ulrike Boekhorst: “Met de intrede van de winter brengen we meer tijd binnen door. De interieurtrend van nu is zacht, aaibaar en comfortabel. Die zachtheid zie je terug in de ronde vormen van meubels en design. In combinatie met aaibare stoffen zorgen ze voor rust en warmte in het interieur. Dit geldt ook voor de vorm en materiaalkeuze van onze wandelementen.

Het zachte natuurlijke vilt van Féline sluit hier goed op aan. De kleuren Natural, Sand en Ochre, die we hebben geselecteerd, passen goed bij het concept. 
Deze combineren uitstekend met de overige materialen, zoals kurk, spiegelglas en behang, waarin je de panelen binnen het Modulari concept kunt verkrijgen. Door juist de zachte en harde materialen met elkaar te combineren, creëer je een spannend effect op de wand“

Over Féline
Féline is gespecialiseerd in hoge kwaliteit vilt gericht op de designmarkt. Het bedrijf heeft de focus om duurzaamheid, akoestiek en moderne kleurlijnen samen te brengen. Féline brengt op deze manier de milieuvriendelijke en akoestische eigenschappen van het materiaal, via de architect en de designer, terug in het interieur. Design gaat vaak over functionaliteit en vorm, maar de beleving van het materiaal voegt een nieuwe dimensie toe aan het ontwerp.

Over Modulari
Modulari, sinds 2017, maakt het mogelijk om vanuit de creativiteit van de klant een persoonlijke wanddecoratie te maken. De verschillende panelen zijn los in te vullen en zijn beschikbaar in verschillen vormen en materialen die met elkaar gemixt en gematcht kunnen worden.  

Meer informatie:
Feline
+31 (0) 20 611 60 25
info@felinefabrics.com
www.felinefabrics.com 
www.modulari.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven