Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Familie-uitbreiding bij Ethnicraft

Ethnicraft-designers Alain van Havre en Jacques Deneef zorgen voor een lading nakomelingen die zich graag bij de tijdloze outdoorfamilie voegen. De nieuwe outdoorcollectie wordt gesmaakt unieke en sterke designs die baden in de Ethnicraft-elegantie. Van coffee table tot lounger en footstool met bijpassende kussens speciaal voor buiten.



Ethnicraft keerde vorig jaar haar indoor bestsellers volledig binnenstebuiten en zette ze voortaan ook outdoors. De outdoorcollectie van Ethnicraft is een full package van design eettafels, stoelen en sofa’s uit teak, waar dit jaar nog enkele sterke designs aan worden toegevoegd. De Bok- en Circle-collectie van Ethnicraft-ontwerper Alain van Havre krijgen er van designer Jacques Deneef de Jack-collectie bij, met de footstool, lounger en coffee table uit teak. De footstool en lounger kunnen gekozen worden zonder of met bijpassende kussens in off white of mocha. Met zijn in België geweven bekleding biedt de verstelbare Teak Jack-ligstoel en -voetstuk een strak meubel met een moderne touch.



De familie wordt flink uitgebreid met meubelstukken, maar ook de finishing touch mag niet ontbreken. Ethnicraft pakt uit met enkele outdoor kussens voor een knap accent op je buitensetting. De looks van de kussens zijn gebaseerd op enkele van Ethnicrafts populairste indoorontwerpen. De kussens kregen een weerbestendige hoes en een sneldrogende vulling voor een luxueus statement op het terras, tuin of lounge.



Ethnicraft zwichtte in haar beginjaren meteen voor de charmes van teak. En die liefde bleek wederzijds, want teak is een zeer dankbaar materiaal. Teak is met haar duidelijke en unieke nerven getekend voor en door het leven. Het levendige, maar vooral sterke karakter van teak maakt het het ultieme materiaal dat kan opbotsen tegen onstuimige regenbuien of fel zonlicht.

Meer informatie:
Ethnicraft
www.ethnicraft.com

Publicatiedatum: