Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Finse meubelfabrikant gaat in zee met Brabantse software-aanbieder

Een selectie van innovatieve oplossingen voor gezondere en mensvriendelijkere binnenomgevingen van Naava, een Fins gezondheidstechnologiebedrijf, is vanaf deze week beschikbaar in pCon.catalog. Naava’s missie is om de natuur en haar frisse lucht naar de stedelijke omgeving te brengen, zodat we gezonder en gelukkiger kunnen zijn waar we het meest van onze tijd doorbrengen – binnenshuis.



Zij combineert natuur, moderne technologie en design tot een luchtzuiverend meubel met levende planten. De unieke technologie die in Naava’s producten wordt gebruikt, is gebaseerd op NASA’s onderzoek, waarbij het natuurlijke luchtzuiverend vermogen van planten wordt geoptimaliseerd.



De nieuwe producten van, de in 2011 opgerichte onderneming, kunnen gebruikt worden als interieur design elementen, ruimteverdelers en akoestische elementen. Naava’s automatisering en technologie maken dat het de makkelijkste manier is om de natuur binnenshuis te brengen.

Meer informatie:
Naava
www.naava.io

Meer informatie:
EasternGraphics
Meerenakkerweg 1a
5652 AR Eindhoven
040 720 0650
info@easterngraphics.nl
www.pcon-solutions.com

Publicatiedatum: