Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Badkamerspecialist bekroond met grootste innovatie prijs

De mengkranenserie Kludi Bozz is door een onafhankelijke internationale jury bekroond met de Plus X Award; de grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle ter wereld. Dit jaar waren vanuit diverse organisaties en branches maar liefst 700 merkproducten ingestuurd. De beoordeling vindt plaats op basis van zeven criteria. Kludi Bozz overtuigde de jury in vier opzichten: innovatieve kwaliteit, gebruiksgemak, functionaliteit en hoogwaardige afwerking.

Kludi Bozz is qua design afgeleid van de eeuwenoude waterpomp en formeel doorontwikkeld. Daarmee is deze mengkranenserie het archetype van alle kranen en puristisch in de zuiverste vorm. De tijdloos elegante serie biedt 36 verschillende producten voor wastafel, bad en douche.



Echte toegevoegde waarde
De jury was vooral onder de indruk van de manier waarop het assortiment ‘Kludi Bozz’ een beter alternatief biedt voor de traditionele, omslachtige en vaak lastige trekomstelling. Kludi Bozz is voorzien van een wateromstelling 2.0. Als eerste biedt Kludi de drukknop wateromstelling. Met een simpele druk op de knop wordt omgeschakeld van hoofddouche naar handdouche, of van badkraan naar douche. Wanneer de watertoevoer stopt, schakelt de drukknopomstelling automatisch weer terug. "Dit is met recht een innovatie omdat deze techniek het leven gemakkelijker en aangenamer maakt", aldus Piet Pirovano, directeur van Kludi Benelux. De drukknoptechnologie werkt puur mechanisch en hydraulisch, onafhankelijk van de waterdruk. De omstelling springt ook niet onbedoeld terug naar de vorige instelling. "Meer gebruiksgemak en -betrouwbaarheid is nauwelijks mogelijk." Kludi past de Push & Switch-oplossing toe in alle series van het Smart Luxury en Pure Function assortiment.

Meer informatie:
Kludi
www.kludi.com

Publicatiedatum: