‘Mooiste keuken 2021 staat in Kootwijkerbroek’

De mooiste keuken van het jaar staat volgens de vakjury in Kootwijkerbroek. Dit is het project van Van Ginkel Keukens die de landelijke prijs van het keurmerk Uw KeukenSpeciaalzaak in ontvangst mag nemen.

Cor Bruil, degene die de keuken heeft ontworpen, is trots met deze erkenning, vertelt hij de Barneveldse krant: ,,Mijn collega’s hadden het ontwerp stiekem ingestuurd voor de wedstrijd. Dat hoorde ik pas toen bekend werd gemaakt dat we in de top drie waren geëindigd en naar Rotterdam moesten komen voor de prijsuitreiking.’’ 


De winnende keuken. Foto: Van Ginkel Keukens.

,,Evelien Reich, hoofdredacteur van Elle decoration en trendwatcher Monique van der Reijden hadden de voorselectie gedaan en presenteerden de genomineerden. Als verrassing mochten de aanwezigen in de zaal stemmen op hun favoriete keuken, een spannend moment.’’

Zwarte keuken
De zwarte keuken bestaat uit een hoog en een laag gedeelte, zo valt te lezen op de website van Van Ginkel Keukens. Enerzijds de zwarte houten wandkasten waar een zee aan opbergruimte is gecreëerd. Anderzijds het kolossale kookeiland met bar gedeelte waar ruimte is voor de hele familie om te tafelen en te borrelen.

De zwarte keukenapparatuur is onopvallend in de kastenwand verwerkt. Zo is er een stoomoven en heteluchtoven van Miele in de kolossale zwarte keuken te vinden. Maar ook de wijnkoeler mag niet ontbreken. De wandtegels die geplaatst zijn achter de kokendwaterkraan van Quooker breken het geheel en trekken de aandacht. 

Voor de culinaire liefhebbers binnen de familie is er voor een Bora kookplaat gekozen. Naast de hoge kwaliteit en het strakke designs, geeft de Bora kookplaat schone lucht middels een geïntegreerde afzuiging.

Bron: De Barneveldse krant


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven