Rivièra Maison breidt verder uit met overname woonwinkel

In lastige tijden voor vele retailers, breidt Rivièra Maison (RM) verder uit door de overname van Lodgelife, een van de beste dealers van het woonmerk in Nederland. Rivièra Maison heeft per 7 december jl.  Lodgelife overgenomen. Dit om verdere groei in de Rotterdamse regio te bewerkstelligen. Dat meldt een woordvoerder van het bedrijf in een persbericht."Rivièra Maison is er voor een breed publiek, het interieurmerk streeft ernaar om bij iedereen een ‘feel good’ associatie op te roepen. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden. In de RM stores zijn dit eveneens de pijlers. Een team van stylisten is continu bezig om de winkels sfeervol in te richten om zo de klanten te inspireren. Elke week komen er nieuwe producten bij en acht keer per jaar wordt de collectie en daarmee ook de winkels, compleet vernieuwd. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed' is voor ons niet goed genoeg."

Sinds maart 2013, inmiddels bijna acht jaar, is Lodgelife een zeer belangrijk verkooppunt voor Rivièra Maison. Wat begon als een Premium dealer groeide uit naar een Platinum dealer van ons merk. De overname is een ‘’logische vervolgstap’’, volgens Henk Teunissen. De winkel en het kantoor van Lodgelife, met alle medewerkers, gaan mee in de overname. De e-commerce operaties van RM en Lodgelife zullen voorlopig nog wel gescheiden blijven.Henk Teunissen, CEO en oprichter Rivièra Maison: "We zijn heel blij met de overname van deze Platinum dealer. Lodgelife is een ankerpunt en hét boegbeeld van de succesvolle woonboulevard in Spijkenisse.
Met deze fantastische flagshipstore van ruim 1000m2 zal Rivièra Maison haar positie verder uitbouwen in de mooie Rotterdamse regio.
Wij zijn al meer dan 20 jaar succesvol in deze regio met onze beste winkel, flagshipstore Het Polderhuis in de Woonmall Alexandrium. Deze winkel is zo uniek omdat het gevestigd zit in een voormalig polderhuis, van begin vorige eeuw, de woonmall is hier omheen gebouwd.  Deze overname van Lodglife is een super aanvulling en eveneens een logische vervolgstap." 

Erika van Herk, eigenaresse Lodgelife: Het is een bijzonder groot compliment voor het woon-winkelconcept LodgeLife dat het nu overgenomen is door Rivièra Maison. Wij bedanken het Team van LodgeLife voor hun inzet en wensen het team en Rivièra Maison veel succes met deze mooie winkel op de Woonboulevard Spijkenisse.

Meer informatie:
Rivièra Maison
www.rivieramaison.nl 

Lodgelife
www.lodgelife.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven