Easyfairs Nederland en Stiching Alpe d'HuZes verlengen samenwerking

Beursorganisatie Easfyfairs heeft de samenwerking met Stiching Alpe d'HuZes met een jaar verlengd. "Zo zetten wij Evenementenhal Gorinchem en de passende faciliteiten kosteloos ter beschikking voor de deelnemersdag van Alpe d’HuZes. Ook prijkt het logo Evenementenhal Gorinchem by Easyfairs op het tenue van alle deelnemers van Alpe d’HuZes." "Al meer dan vijf jaar zijn we verbonden met elkaar. Als trotse sponsor dragen we deze organisatie met al haar vrijwilligers een warm hart toe."

"Alpe d’HuZes is een sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. In aanloop naar deze koersdag worden er zogeheten ‘Alpe d’HuZes-dagen’ georganiseerd voor deelnemers, vrijwilligers, supporters, donateurs en sponsors. Eén van deze Alpe d’HuZes-dagen wordt al vanaf 2017 in Gorinchem gehouden."

"Wij zijn blij en dankbaar dat we al meerdere jaren iets terug kunnen én mogen doen voor zo’n hartverwarmend initiatief als Alpe d’HuZes. En extra leuk om te melden is dat we komend jaar met een eigen team gaan deelnemen. Ons streven is om minimaal €25.000 op te halen."

Meer informatie:
Easyfairs Nederland
www.easyfairs.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven