CEO Stephan van Kruisselberge van Lightmakers over heropening showroom met nieuwe collectie:

"We zien dat klanten steeds meer een volledig gestylde setting van ons willen neerzetten"

De showroom in Noordwijk van Light & Living is weer in een nieuw jasje gestoken met de nieuwe spring/summer collectie voor 2022. "De inkoopafdeling heeft het weer voor elkaar gekregen om meer dan 2000 nieuwe items toe te voegen aan het assortiment. Dit seizoen zien we zachter kleurgebruik, natuurlijke materialen en zachte organische vormen, maar ook hout en fruit komt terug in de nieuwe thema's", licht CEO Stephan van Kruisselberge toe over de nieuwe collectie. "Mensen zijn toe aan rust in hun interieur en willen een natuurlijk gevoel ervaren. Dit kunnen wij bieden met de nieuwe producten, zelfs op korte termijn. Dit komt doordat we, ondanks obstakels in de markt, het voor elkaar hebben gekregen voorraden te hebben van de collecties."Kleinmeubelen
De collectie bestaat naast een ruim aanbod aan decoratieve verlichting en veel woonaccessoires, en groeit nu ook sterk in kleinmeubelen. "We zien dat onze klanten steeds vaker een volledig gestylde setting van ons willen neerzetten. Op deze vraag spelen wij in met ons assortiment." Het bedrijf, dat ooit begonnen is met het maken van lampenkappen, merkt dat dit al gelijk zijn vruchten afwerpt. "Onlangs was hier bijvoorbeeld een klant uit Georgië, hij zei tegen ons: 'Ik wil deze vier thema’s -compleet- voor in onze winkels. Dit zien we ook in de rest van Europa terug bij onze klanten."

Toch blijven de decoratieartikelen en verlichting een rode draad in de collectie. "Met dertien thema's hebben we voor een ieder een passend aanbod."Knipoog
De collectie van Light & Living zit ieder seizoen vol met leuke knipogen. Zo zijn het de ene keer dieren in de vorm van verlichting en de andere keer unieke vazen. Dit jaar zijn er veel varianten gebaseerd op fruit te vinden in de vorm van potterie of eigentijdse decoratie.

Niet alleen is de inspiratie uit fruit(bomen) gehaald, maar ook de onderwaterwereld speelt een rol in het nieuwe assortiment. "We zien vazen terug in de vorm van koraal of met een structuur van roggenhuid." Naast de moderne items in het productgamma heeft de groothandel ook objecten met een retro touch. "Voor ieder is er wat wils in de nieuwe collectie, van dierenliefhebber tot aan de Fruitariër en zelfs voor de mensen die weg zijn van retro." Ondanks de gehele nieuwe collectie verloochend het bedrijf haar afkomst niet. "De lampen kappen en verlichting waar we ooit mee zijn begonnen hebben we ook in een nieuw jasje gestoken. De basisvarianten zoals Mace, Rakel en Lekar zijn nu terug te vinden in nieuwe kleuren en varianten." 

De showroom aan de 's-Gravendijckseweg is het hele jaar rond geopend voor klanten voor een veilig bezoek. Zij kunnen een afspraak maken bij hun accountmanager of via een andere weg zoals mail of telefoon. Meer informatie:
Light & Living Group | Light & Living | Parlane| Karlsson| Pt. | Leitmotiv
's-Gravendijckseweg 8
2201 CZ Noordwijk
info@light-living.nl      
www.light-living.com     
www.presenttime.com 
www.parlane.co.uk  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven