Meubelgroep neemt nieuwe COO in dienst

"Ik ga na 28 jaar Management Consultancy/Interim Management/Training & Coaching m.i.v. 1 december 2021 aan de slag bij Vince Group als Chief Operating Officer (COO). Ik was al ruim een jaar betrokken bij het ingezette transitieproces en ga dit nu vanuit intern trekken. Strategie, versterking van de organisatie, verbetering van de processen en de ontwikkeling & professionalisering van management en medewerkers zijn hierbij de speerpunten. Ik zal overigens een aantal onderwijsactiviteiten continueren. Mijn internationale activiteiten bij Asian Development Bank (ADB) zijn afgerond of on-hold gezet", laat John Bierlee weten op LinkedIn.

Vince Group, dat meubelen verkoopt op B2B, B2C en B2D markt, heeft een nieuwe Chief Operating Officer (COO). De nieuwe kartrekker is het resultaat van de weg, die de organisatie sinds een tijd in is geslagen. John Bierlee zal de functie bekleden.
Met drie eigen productielocaties, een groothandel met acht locaties, eigen internationale E-commerce platforms en eigen winkels is de Vince Group naar eigen zeggen een hard groeiende meubel-octopus.
John vervolgt: "Erg mooi om weer in de maakindustrie te werken. En helemaal mooi om ondernemer Vincent Kleine zijn team hierin bij te staan om volgende stappen te maken met de organisatie en de business; zeker omdat hij een oud-student is. Nou is de vraag of zijn ontwikkeling dankzij of ondanks is, maar dat kan tijdens een borrel beter besproken worden..."

Meer informatie:
Vince Group
www.vincegroup.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven