Huis van Pippi Langkous of een museum?

Binnenkijken bij interieurstylist Roodbosch: huis van Pippi Langkous of een museum?

Van de Ronald McDonald Huiskamer in MST en theater Concordia tot kledingwinkel Klof en Droste Bouwgroep. Interieurstylist Marloes Roodbosch heeft een veelzijdige klantenkring. Maar hoe ziet de bijzondere woning van haarzelf eruit?
Haar interieur matcht volledig met haar persoonlijkheid, dat wordt bij binnenkomst direct duidelijk. "Dit ben ik", zegt Marloes Roodbosch in een interview met dagblad Tubantia. "Het is een bij elkaar geraapt zooitje. Sommige mensen zouden hier vast gek worden. Ik niet. Ik houd ervan om buiten de lijntjes te kleuren. Zelf pas ik ook niet in een hokje."Van Ikea tot vtwonen
Als klein meisje vroeg ze voor haar verjaardag geld, zodat ze de vloerbedekking van haar slaapkamer kon veranderen. Of het behang. "Ik spaarde zelf 3 gulden bij elkaar en dan kocht ik bij Blokker zo’n lelijk jaren 80-beeldje dat helemaal paste in mijn zwart-witte slaapkamer." Het was dan ook geen verrassing dat Marloes Roodbosch haar opleidingen volgde aan de kunstacademie en interieuracademie. Ze werkte daarna als stylist voor verschillende grootwinkelbedrijven zoals Ikea en Karwei. Ze begon ook een eigen Instagram-account. "Na een paar foto’s had ik al drie fotografen die wilden langskomen", zegt ze. Toen kwam daar in 2016 ook nog een grote woonreportage in het tijdschrift vtwonen bij. "Die publicatie hielp mij enorm.” Ze ging als zelfstandige verder met Roodbosch Interieurontwerp en Styling.


Lees hier het hele interview met Tubantia.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven