Architectenbureau ontwerpt minimalistische lamp voor Hollands Licht

Eenvoud, terughoudendheid, 360 graden diffuus licht en betaalbaarheid waren de uitgangspunten voor de ‘Minimism’-serie van architectenbureau DEPTH. De serie, die sinds kort verkrijgbaar is bij Hollands Licht, was voor het eerst te zien tijdens GLUE Amsterdam en Design District en is binnenkort leverbaar als wand- en plafondlamp. 

Het minimalistische samenspel van het eikenhout van de robuuste connector in combinatie met de elegante lijnen van de lange ledlampen bepalen het eigentijdse beeld. Armatuur en lichtbron vormen samen een geheel zonder onnodige afleiding of zichtbare verbindingen door toepassing van een nieuw fittingtype.De strakke, slanke vorm, geeft Minimism een geraffineerde uitstraling, waardoor deze toepasbaar is in zowel publieke als particuliere omgevingen. Het programma is bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in de badkamer, naast een spiegel. Het warme witte ledlicht zorgt voor een diffuus omgevingslicht. Omdat de ogen niet door intens licht vermoeid worden, is de serie ook goed toe te passen in de werkomgeving. De verschillende afmetingen bieden de mogelijkheid om twee formaten te combineren in een speelse lichtsetting en ruimtelijke configuraties.

Minimism is leverbaar als single, double en triple wandversie in eiken mat naturel of carbon zwart. De lichtbron is er in 30, 50 en 100cm in 3000K, 2700K en 2200K en dimbaar. De wandversie kan ook als plafondlamp gebruikt worden. Een horizontale en verticale hanglamp complementeren de familie in 2022.

Meer informatie:
Hollands Licht
www.hollandslicht.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven