Nieuwe woonwinkel geeft personeel extra zetje

Sinds deze week heeft Heel Bijzonder een woonwinkel aan De Heurne. Wat er zo bijzonder is? Vooral het personeel. Hier werken mensen die een extra zetje nodig hebben voordat zij zich op de arbeidsmarkt kunnen redden. Zoals Tijs die ooit op straat werd gegooid en de verlegen Geeske met een lastige spierziekte. Dat meldt dagblad Tubantia.


De officiële opening van woonwinkel Heel Bijzonder, door wethouder June Nods.

Afgelopen woensdag, op 1 december werden de deuren geopend van de woonwinkel. "Door corona viel veel productiewerk weg. Ik heb lang nagedacht: wat ga ik doen? Toen kwamen we in contact met een internetbedrijf dat duurzaam industriële woonartikelen verkoopt. Zij richten de winkel in en steunen ons werk zodat ik me alleen met de mensen bezig kan houden", vertelt eigenaar Petra Westendorp.

Zoals Tijs, die even in de nieuwe winkel helpt omdat het hectische dagen zijn. Maar hij gaat binnenkort terug naar de lunchroom, waar hij het liefst staat. "Gastheer zijn, mensen vrolijk maken." Daar ligt zijn hart. Ooit bij een ‘gewone’ baas. Maar nu nog even bij Heel Bijzonder.

Bron: Tubantia


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven