Nieuwe managing director projectinrichter OCS+

Per 1 december heeft een directiewisseling plaatsgevonden bij een projectinrichter uit 's-Hertogenbosch. De 30-jarige Wesley Bosma is vanaf heden de nieuwe managing director. Bosma is sinds 2012 in dienst bij OCS+. In 2018 heeft hij samen met oprichter Robbert Starre een management buy out gerealiseerd en extra werkkapitaal ge­creëerd met het MGF. Hierdoor kon het groeitempo van OCS+ worden vast­gehouden.


Medeoprichter en de nieuwe managing director Wesley Bosma.

De twee oprichters van OCS+, Robbert Starre en Harro Hoencamp, blijven verbonden aan OCS+ en verleggen hun focus meer naar Business Development. Beiden blijven als Founder / Executive Advisor betrokken, waarbij Robbert Starre tevens als aandeelhouder aanblijft.

De nieuwe managing director heeft een duidelijke visie op de toekomst. "Wij vinden dat elke medewerker altijd en overal het beste uit zichzelf móét kunnen halen. Medewerkers bepalen namelijk bij de meeste bedrijven het resultaat. Als zij zich gewaardeerd voelen zorgt dat voor een beter rendement. OCS+ vraagt eigenzinnig door, ook als een bedrijf al heel goed weet wat men qua werkstijl en werkomgeving wil."

Meer informatie:
OCS+
Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
+31 (0)73 68 71 071
info@ocs.plus
www.ocs.plus


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven