Hogewoning maakt zich op voor inkoopseizoen

Groothandel in decoratie en accessoires Hogewoning uit Rijnsburg heeft de showroom gereed gemaakt voor ontvangst van haar klanten. Maandag 6 december opent het bedrijf de deuren en kan de inkoop beginnen voor de winter- en kerstcollectie 2022."In ons House of Brands zijn de volgende merken vertegenwoordigd: House of Nature, Hogewoning Seasonal, HGW Interior Decorations & Hobby Flora."

"We nodigen onze klanten graag uit in onze showroom in Rijnsburg. Uiteraard hebben wij er alle begrip voor als men het prettiger vindt de collectie vanuit de eigen omgeving te bekijken. We bieden hen de mogelijkheid de showroom te bezichtigen via sfeervideo’s of via een videobel-afspraak met de eigen accountmanager."

"Ook is de B2B-webshop vanaf 6 december 24/7 voor beschikbaar voor onze klanten. Hier wordt de volledige collectie gepresenteerd en aan de hand van prachtige sfeerbeelden krijgt men een goed overzicht van de totale collectie."

"Veiligheid en gezondheid staan voorop bij Hogewoning. Wij zorgen ervoor dat uw bezoek volgens de richtlijnen van het RIVM zal verlopen. We vragen u om vooraf met uw accountmanager een afspraak in te plannen, zodat we naleving van de richtlijnen kunnen garanderen."

Meer informatie:
Hogewoning
john@hogewoning.com 
www.hogewoning.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven