Grondlegger van Euro-Floor overleden

Na 15 jaar gestreden te hebben tegen de vele ziektes die hem niet bespaard zijn gebleven, is Theo Waijers, grondlegger van Euro-Floor, in het bijzijn van zijn vrouw en dochter op donderdag 25 november om 02:02 aan covid-19 overleden."Theo zou graag van iedereen persoonlijk afscheid hebben genomen. Door Corona is hem deze kans echter ontnomen. Hij zou daarom gewild hebben dat iedereen zich hem zou blijven herinneren zoals hij was: een sterke, betrokken man, een trotse vader en lieve opa, een groot voetballiefhebber, fan van Formule 1 en de schaatssport, soms een tikkeltje koppig, maar altijd met een hart van goud." Dat schrijven zijn vrouw Caroline en Vera Waijers op LinkedIn.

"Het was Theo’s laatste wens om zijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetenschap, zodat andere mensen hiermee in de toekomst geholpen zouden kunnen worden. Helaas is deze wens hem door omstandigheden niet gegund. We hebben daarom besloten om Theo te laten cremeren."

De crematie vond op 1 december 2021 plaats zonder bijeenkomst. "Op een later tijdstip, zodra de omstandigheden dit toelaten, willen we Theo met iedereen herdenken tijdens een persoonlijke bijeenkomst."

Groothandel
Euro-Floor is groothandel en agent in vloerbenodigdheden voor de Nederlandse markt van KLB Kötztal, Dorfner, Densit en Glass AG. De andere activiteit van het bedrijf uit Duizel is de verkoop van industriële vloeren.   
De groothandel uit Duizel heeft praktijkervaring die meer dan 35 jaar beslaat. Voortgekomen uit een bedrijf dat zich voornamelijk toelegde op het aanbrengen van monoliet bedrijfsvloeren heeft Euro-floor zich de afgelopen 2 decennia ook ontwikkeld tot één van de marktleiders op het gebied van  toelevering van staalvezels, kunststofvezels en instrooimaterialen. Op het gebied van vloercoatings, egalisatie en reparatie volgt Euro-floor dagelijks nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast timmert Euro-floor Duizel B.V. aan de weg op het gebied van hoge sterkte mortels welke niet alleen dienen voor het leveren van optimaal belastbare vloeren maar ook voldoen aan de hedendaagse eis van het zo snel mogelijk in gebruik nemen van de vloer.

Meer informatie:
Euro-Floor
Ganzestaartsedijk 2a
5525 KC Duizel
www.eurofloor.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven