Amerika in de ban van mysterieuze dood architecte Hilda (26)

 Amerikaanse media houden zich al dagen bezig met de mysterieuze dood van architecte Hilda (26) en haar vriendin Christy (24). De twee zijn bewusteloos bij de deur van een ziekenhuis in Los Angeles gedumpt. Een video van gemaskerde mannen gaat rond. Het spoor leidt naar een villa in Beverly Hills. Christy appte diep in de nacht aan haar vriendin: ’Let’s get out of here’. Dat meldt De Telegraaf.

Hilda Marcela Cabrales-Arzola (foto), wat de volledige naam is van de architecte, werkte voor Atrio Interiores als hoofd projectmanager. "Mijn hoofddoel is om naar Canada te migreren, en me daar te vestigen, ik hou van het land en de mogelijkheden die het biedt. Ik ben een veelzijdig persoon die zich gemakkelijk aan nieuwe omstandigheden kan aanpassen, hou van leren, en sta open voor het leren van allerlei nieuwe vaardigheden." Dat schreef ze op de website van een Canadese vacaturebank. 

Twee ziekenhuizen
De zaak houdt Amerikaanse media in hun greep, omdat volledig onduidelijk is wie de daders zijn, en bijzonder opvallend is dat de ene jongedame bij het Kaiser Permanente West Los Angeles-ziekenhuis werd gevonden, terwijl haar vriendin bij het Southern California Hospital in Culver City werd gedumpt. Zo is te lezen op de website van de Engelstalige krant The Sun.

Het laatste bericht dat Christy verstuurde, was aan haar vriendin Hilda: ’Let’s get out of here’, met een geschrokken emoji, om 05.38 uur. ’Yes’, schreef Hilda terug. Ze liet weten dat er een taxi was besteld. Maar daarna werd geen bericht meer verstuurd. Andere berichtjes zijn niet gemarkeerd als gelezen, is te zien in de gespreksgeschiedenis die de echtgenoot van Christy, Jan Cilliers, in handen heeft.

Het voorval met de twee dames vond twee weken geleden plaats. Hilda is inmiddels hersendood verklaard.

Lees hier het complete artikel.

Bronnen: De Telegraaf & The Sun


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven