Ondernemende studenten HMC laten het zien

De afgelopen maanden hebben zes groepjes studenten van de opleiding Interieuradviseur van het Hout- en Meubileringscollege op de locatie Amsterdam, met het keuzevak ondernemen gewerkt aan hun onderneming. Gistermorgen, 1 december, hebben deze ondernemingen zich gepresenteerd aan de andere studenten en docenten van het HMC op een beurs op de school.  

Van zeepdispensers tot gerecyclede kaarsen en van tosti's tot dobbelavond-boxen, het was hier allemaal te vinden. Op LinkedIn licht de school een aantal ondernemingen toe.Interior By Students 

"Deze vier gedreven studenten geven u, met hun ervaring en kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan, advies over uw interieur. Ze bieden dit advies aan in verschillende pakketten." 

InTheBox 
"InTheBox is een hippe stylingbox vol met accessoires om in een korte tijd de ruimte af te stylen! Wij stellen de leukste producten samen om het bij jou thuis gezellig te maken. Onze stylingbox is in verschillende thema’s te verkrijgen, van de feestdagen tot aan jouw persoonlijke interieurstijl." Toch weer nieuw
"Een vernieuwend bedrijf dat ‘oude’ gebruikten meubelen en woonaccessoires een nieuw leven in blaast. Zo is de kaars in de afbeeldingen bijvoorbeeld gemaakt van restjes van een oude kaars." 

Meer informatie:
Hout- en Meubileringscollege
www.hmcollege.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven