Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Heropende Karwei Papendrecht met recht bouwmarkt met smaak'

Bouwmarkt Karwei in Papendrecht is verbouwd en dat wordt deze week feestelijk gevierd. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nog fraaier pand geheel in stijl volgens de vernieuwde winkelformule, zonder dat de bouwmarkt is dicht geweest. Uiteraard wordt hierin rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen en wordt er gezorgd voor een veilige omgeving voor de medewerkers en klanten.Het verbouwde filiaal aan de Burgemeester Keijzerweg 24 is met recht ‘de bouwmarkt met smaak’. Karwei-klanten kunnen vanaf vandaag in de bouwmarkt terecht voor klussen, inrichting, styling of gewoon voor een gezonde dosis inspiratie. Karwei heeft een breed assortiment aan gordijnen, kwaliteitsvloeren en vloerkleden, designverlichting en verf voor de decoratieve klusser. Hiermee heeft Karwei alles in huis voor de consument die van diens huis een thuis wil maken.Bouwmarktmanager van Karwei Papendrecht, Guido van Staaij, vertelt: "Wat zijn we trots op onze vernieuwde winkel! Ondanks allerlei uitdagingen en coronamaatregelen is het ons met veel enthousiasme, energie en flexibiliteit gelukt om een mooie winkel neer te zetten. Karwei Papendrecht is dankzij de verbouwing helemaal de 'bouwmarkt met smaak' die past in de vernieuwde winkelformule van Karwei. We bieden op het vlak van inrichten en klussen een verrassend mooi assortiment en staan als team dan ook helemaal klaar om alle klanten te helpen met elke inrichtingsklus!" Feestelijke openingsweek
De feestelijke openingsweek loopt van woensdag 1 december tot en met zondag 5 december. Het begon gistermorgen met het weggeven van vijftig goedgevulde goodiebags, waaronder eentje met maar liefst €500 shoptegoed. Ook krijgen klanten 20% korting op het hele assortiment. Verder kan men op zoek naar een van de twintig verstopte Karwei cadeaukaarten in de vernieuwde bouwmarkt en staan er professionele stylistes klaar om klanten te voorzien van product- en interieuradviezen. Ook maakt de klant kans op een uniek en persoonlijk Do It Yourself dressoir ontworpen door influencer Tanja van Hoogdalem. Op zaterdag is het familiedag bij Karwei Papendrecht met een leuke kidsspeurtocht en iets lekkers voor jong en oud.

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl 

Publicatiedatum: