Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OCCO opent deuren naar bedrijfsgeheim

Tot voor kort was het voor velen nog niet bekend wat de designtool kon betekenen voor de interieurbranche. Maar daar heeft het Estlandse bedrijf verandering in gebracht. Vanaf heden is de demo video te bekijken en is de drempel weggehaald om achter het geheim van de tool te komen.

In de tool zitten van de (design)merken producten voorgeprogrammeerd die de architect/interieurontwerper zo kan gebruiken. Doormiddel van inspiratie- of productfoto's van het merk zelf kan er gezocht worden in de database. Zo kan je sfeerfoto's omzetten in een eigen ontwerp.

Meer dan achthonderd merken met haar producten staan in de database van de designtool OCCO. En dit breidt wekelijks nog verder uit. Ook bekende Nederlandse merken zijn toegevoegd.


Klik om video af te spelen.

Estland
Van oorsprong is OCCO een in Estland gevestigd bedrijf. "We zijn trots op onze afkomst. Estland is een land dat niet heel bekend is in Europa of in de rest van de wereld. Hier willen we ook met OCCO weer verandering in brengen. Het is juist een land dat bekend moet worden want er is zo veel te zien en net als onze tool een land dat een goed bewaard geheim is. In de zomer hebben we 19 uur daglicht op een dag en daardoor heel korte nachten. Dan kan je extra lang genieten van de mooie natuur die ons land kent." Dit liet oprichter en eigenaar Paul Veetõusme in een eerder interview weten. 

Meer informatie:
OCCO
Sarphatikade 13
1017 WV Amsterdam
[email protected]  
www.occo.digital 

Publicatiedatum: