Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bij UrbanSofa bezuinigen ze niet op kwaliteit

Is het tijd voor een nieuw bankstel? Ga dan eens naar de website van UrbanSofa om al hun bankstellen te bekijken. In hun collectie vind je talloze modellen banken tot wel 50% voordelier! Iedere bank kun je helemaal naar wens personaliseren. Er is keuze uit verschillende opstellingen, 200 stoffen en talloze andere opties.



Rechtstreekse levering

De aanschaf van een nieuwe UrbanSofa bank is eenvoudig. Wanneer jij jouw droombank hebt gevonden, ga je naar een UrbanSofa verkooppunt bij jou in de buurt. Hier kun je de bank in het echt bekijken en uitproberen. Wanneer jij jouw bestelling hebt gedaan, wordt je bank speciaal voor jou gemaakt in de Europese fabriek van UrbanSofa. Dankzij de rechtstreekse levering bespaar jij wel tot 50% op de aanschaf van je nieuwe bank.

Kan het nog goedkoper?
UrbanSofa levert hun banken voor de scherpste prijs! Is nog goedkoper mogelijk? Daar is UrbanSofa kort over: nee. In de meubelbranche worden veel banken gemaakt die op het oog op elkaar lijken. Toch kunnen de prijzen redelijk verschillen. Dat verschil kan maar op één manier verklaard worden: bezuiniging op materiaal. Dit betekent dus ook kwaliteitsverlies. Bij UrbanSofa staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ze bezuinigen niet op kwaliteit, wel op tussenhandel. Daardoor kun je een origineel Europees kwaliteitsproduct kopen voor een aantrekkelijk lage prijs.

Een bank kopen
Wil je graag een bank gaan kopen? Doe inspiratie op via de website van UrbanSofa. Je kunt rustig rondkijken en vergelijken. Dankzij de grote diversiteit in de collectie vind je gegarandeerd de geschikte bank voor jouw interieur. Heb je een vraag over het assortiment? UrbanSofa staat klaar om al je vragen te beantwoorden!

Publicatiedatum: