Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BerryAlloc aanwezig met showroom op wielen tijdens openingsweekend Nidum

Afgelopen weekend was het de officiële opening van Nidum: house of inspiration. BerryAlloc, die momenteel door Europa reist met haar BerryAlloc Experience Tour, was ook van de partij.
Sinds september reist de BerryAlloc-showroom op wielen door Europa en het voorbije weekend was de grote truck, volledig in BerryAlloc-stijl, aanwezig tijdens het openingsweekend van Nidum: house of inspiration.



Nidum, gelegen in het Arsenaal in Grave, is een ontmoetingsplek met diverse showrooms, winkels, een restaurant en een hotel. Hier kunnen liefhebbers van interieur, design, kunst en lifestyle zeker iets van hun gading vinden. Het voorbije weekend gaf Nidum de officiële aftrap van hun nieuwe concept en openden ze de deuren van ‘House of inspiration’.



BerryAlloc Experience Tour
Het grote publiek kon er ook kennis maken met vloerenfabrikant BerryAlloc. In hun rijdende showroom kon men het volledige productaanbod ontdekken op een leuke, creatieve manier – onder meer met interactieve tests voor de vloerkwaliteit. De truck bestaat uit vier zones: laminaat, high pressure floors & walls, vinylplanken en -tegels en parket. Er is in elke zone iets te ontdekken. Zo loopt er in de laminaatzone water over de vloer, om zijn waterbestendigheid aan te tonen. In sommige zones kunnen mensen zelf testen of de USP’s overeenkomen met de realiteit: bij de high pressure floors ontdekken bezoekers bijvoorbeeld hoe sterk de vloer is. Er is ook een zone om het snelle en eenvoudige DreamClick-installatiesysteem te testen, met verschillende mix & match-planken en -tegels.



Ontmoetingscentrum van Architectenlab
Niet enkel in de truck waren de vloeren van BerryAlloc te bewonderen. Dankzij Your Floor groothandel, liggen ook twee vloeren te pronken in het ontmoetingscentrum van het Architectenlab. In samenwerking met een aantal partners, maakt het Architectenlab het mogelijk om in één inspirerende ruimte alle materialen te bekijken en zo de ideale combinaties samen te stellen. De klanten kunnen er dus ook de premium kwaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid, design en esthetiek van de BerryAlloc vloeren ontdekken.



Meer informatie:
BerryAlloc
www.berryalloc.com

Publicatiedatum: