Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maas & Hagoort gaat samenwerking aan met lichtinnovator

Maas & Hagoort, een merkonafhankelijke specialist in het adviseren en leveren van lichtoplossingen, gaat samenwerken met lichtinnovator Sparckel. Het bedrijf heeft vrijstaande en -hangende biodynamische lichtsystemen ontwikkeld en in de markt gezet. Met het gezamenlijke doel om de leefkwaliteit binnen de zorg- en werkomgeving te verbeteren, zijn de eerste uitingen van de samenwerking al zichtbaar. Dat meldt LED Magazine.



Als leverancier van oplossingen voor binnenverlichtingsprojecten ontzorgt Maas & Hagoort zijn partners binnen de installatiebranche: "Het gezamenlijke doel met onze partners is het toevoegen van waarde en kwaliteit voor de eindgebruikers van de vele verlichtingsprojecten. Innovaties als biodynamische verlichting speelt hier een belangrijke rol bij," vertelt Willem-Jan Zwemer, commercieel directeur van Maas & Hagoort. Om deze reden is het idee ontstaan voor een samenwerking met Sparckel.

Bron: LED Magazine

Publicatiedatum: