Deelname najaarseditie Trendz 2022 bevestigd

Christmas Inspirations licht trends toe

Ondanks dat de voorjaarseditie van Trendz nog in het verschiet ligt, blikt de organisatie van de home decoration- en lifestylebeurs alvast vooruit op de najaarseditie, die in augustus 2022 gehouden zal worden. Bezoekers kunnen tegen die tijd helemaal in de kerstsferen komen. Kerstbomen worden opgetuigd en de kerstversiering wordt uitgestald. De glitters, (felle)kleuren en opvallende ontwerpen spatten uit de stand van Christmas Inspirations. Met bijna 7000 verschillende modellen in 25 uiteenlopende thema’s is er voor iedere winkel en ieder huishouden wel een geschikt ornament.

Zo zal ook Christmas Inspirations aanwezig zijn tijdens najaarseditie. "Een thema dat wij in 2022 in onze showroom zullen hebben is onder andere een thema met chique roden, gouden en zwarten ornamenten met veel glitter. Wat onze nieuwste thema’s worden laten we nog even als verrassing", laat CEO Michel Gozeling weten.


Michel Gozeling, CEO van Christmas Inspirations.

Christmas Inspirations tijdens Trendz
Hij vervolgt: "We gaan elk jaar naar Trendz en elk jaar is de sfeer erg goed. We vinden het leuk om nieuwe klanten te spreken en hun kennis te laten maken met onze collectie. Door de Coronacrisis hebben we natuurlijk een lange periode geen beurzen kunnen bezoeken, toen hebben we met een digitale showroom gewerkt. Dat ging erg goed, maar op een beurs kun je toch echt beter in contact komen met de klant en hen de kerstsfeer laten proeven, we vonden het dus erg fijn om dit bij Trendz weer te kunnen doen."Uiteenlopende thema’s
Michel geeft aan dat ook hun traditionele thema’s het erg goed doen, met veel glitters en traditionele kerstkleuren. "Voor de echte kerstliefhebbers zijn daarnaast onze Notenkrakers en Gingerbread huisjes mooie items om de echte kerstsfeer in huis te halen."

Zo heeft Christmas Inspirations hele uiteenlopende thema’s. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld veel thema’s met roze en paarse ornamenten, zoals Unicorn, Pretty in Pink of Burgundy Pink. "Dit jaar hebben we onder andere het nieuwe thema ‘Paris Champagne’: met ornamenten geïnspireerd op de romantiek van de Franse hoofdstad. Ons Wine en Coca Cola thema bevatten leuke ornamenten met wijnglaasjes en Coca-Cola blikjes, en binnen ons Candy thema vind je de leukste cakejes-, gebakjes- en ijsjesornamenten. Voor de dierenliefhebber is ons thema ‘Pet Parade’ helemaal geschikt, en de bakliefhebber kan zich uitleven in ons ‘Gingerbread-thema’. Kortom: voor ieder wat wils."Populaire ornamenten
"Onze Disney items zijn erg populair", vertelt Michel, "vooral onze blow mold ornamenten vallen altijd erg in de smaak, omdat deze zo gedetailleerd zijn ontworpen en echt handgemaakt zijn. Een item waar wij zelf bijvoorbeeld groot fan van zijn is Dombo, het is een prachtig groot ornament en een echte eyecatcher in de boom."

Sinds 2008 is Christmas Inspirations jaarlijks gegroeid en vorig jaar heeft het bedrijf de licentie van Disney gekregen om zelf ornamenten te produceren en deze collectie uit te breiden. Er zijn momenteel 280 verschillende Disney items te koop in winkels door heel Europa. De komende drie jaar wil de onderneming de collectie laten groeien tot 1000 Disney-items.Meer informatie:
Christmas Inspirations
Havenstraat 1
1948 NP Beverwijk
0031-(0)251730051
www.christmasinspirations.nl

Trendz
www.trendzvakbeurzen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven